SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor una jove de 21 anys a l'impactar contra un arbre en un accident de trànsit a Tàrrega

Es va produir ahir a la plaça Riambau i la noia viatjava de copilot || La conductora va donar positiu en alcohol i la víctima, pel que sembla, tenia part del cos fora del cotxe quan va ocórrer el sinistre

La rotonda va estar tallada al trànsit unes tres hores després del sinistre.

La rotonda va estar tallada al trànsit unes tres hores després del sinistre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 21 anys de Tàrrega va perdre la vida a primera hora del matí d’ahir en un tràgic accident al nucli urbà de la capital de l’Urgell. Segons fonts policials, el sinistre va tenir lloc cap a les 7.10 hores, quan un grup de joves tornaven a casa amb diversos vehicles de la festa major de Sant Antolí, a Ribera d’Ondara. La noia anava de copilot d’un Opel Corsa i l’accident es va produir quan va impactar contra un arbre situat a la rotonda de la plaça de Riambau, a l’accés al supermercat Mercadona.

La dona tenia part del cos fora del cotxe quan va ocórrer el sinistre, segons l’agència ACN. El vehicle va seguir uns metres amb la marxa i va acabar xocant contra un pal de llum. Al lloc van acudir diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, malgrat els esforços, no van poder fer res per salvar la vida a la jove. La noia morta és Cristina Maria Serban, molt coneguda a la ciutat. Treballava en un restaurant.

Al vehicle implicat anaven quatre ocupants més que van resultar il·lesos. El SEM va donar atenció psicològica a una desena de joves i familiars de la víctima. Per la seua part, la Policia Local de Tàrrega es va fer càrrec de l’atestat. La conductora va donar positiu en alcohol, segons van indicar fonts policials. L’informe serà enviat al jutjat de Cervera.

L’accident va causar molta expectació, ja que es va haver d’acordonar l’accés al supermercat Mercadona, molt concorregut. L’aixecament del cadàver va tenir lloc quan faltaven uns minuts per a les 10.00 hores. Durant més de tres hores, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van desviar el trànsit, ja que part de la rotonda va estar tallada mentre els serveis d’emergències duien a terme diferents tasques.

L’accident va generar una gran commoció a la capital de l’Urgell. Van ser molts els que durant la jornada d’ahir van fer arribar les seues mostres de condol a la família.

L’alcaldessa, Alba Pijuan, va publicar un missatge a les seues xarxes socials: “Lamento profundament la mort per accident de trànsit d’una jove de Tàrrega a la ciutat. El meu sincer condol a familiars i amics.”

També es va afegir a les mostres de dol el col·legi Vedruna, on havia estudiat la noia: “Avui és un dia molt trist, expressem el nostre més sentit condol a la família i ens posem al seu costat.”

En el que va d’agost, s’han registrat dos accidents mortals més. El passat dia 5 va morir un motorista de Lleida al ser envestit per un vehicle a l’A-2 a Bellpuig. El conductor del turisme, que es va escapar del lloc de l’accident, va ser detingut per donar positiu en alcohol i drogues. L’home va ingressar a la presó.

A més, el dia 12, també a l’A-2, a Cervera, es va produir un xoc entre dos camions i un es va incendiar, el conductor del qual va morir.

El nombre de víctimes es va reduir considerablement el 2020 a causa de les restriccions de mobilitat per la Covid.

Les carreteres de Lleida ja han causat 23 víctimes aquest any Amb aquestes dos noves víctimes –una dona va morir ahir al ser ser atropellada a Lleida, com informem a la pàgina 11–, ja són 23 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes en el que va d’any. Això suposa que han mort nou persones més que en el mateix període de l’any passat. Hi ha hagut tres sinistres mortals en només dos dies després de la mort divendres d’una veïna de Lleida en una col·lisió frontal a la C-14 a Artesa de Segre (vegeu SEGRE d’ahir).

tracking