SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Detingut el conductor que va fugir després de causar un accident mortal a l'A-2 a Bell-lloc

L'home, de 38 anys, es va escapar a peu dissabte a la nit i els Mossos el van localitzar ahir al matí a Lleida || A causa de l'impacte va morir un veí d'Alcoletge de 55 anys i va resultar ferida una altra persona

Imatge del totterreny implicat en l’accident, el conductor del qual va perdre la vida.

Imatge del totterreny implicat en l’accident, el conductor del qual va perdre la vida.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir un home de 38 anys que va fugir després de provocar dissabte a la nit un accident de trànsit amb una víctima mortal a Bell-lloc d’Urgell. El detingut està acusat de delictes d’homicidi per imprudència, lesions i omissió del deure de socors. Com va avançar SEGRE, el sinistre es va produir en el quilòmetre 477 de l’A-2 poc abans de les onze de la nit, quan un turisme va envestir a tota velocitat un totterreny i ambdós vehicles van sortir de la via.

Com a conseqüència de l’impacte, va perdre la vida el conductor del totterreny, J.A.R.G., un veí d’Alcoletge de 55 anys que es dedicava al sector de la construcció.

L’acompanyant del mateix vehicle va resultar ferida de diversa consideració i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El conductor del turisme, un Ford Focus, va sortir corrents del turisme i va fugir camps a través.

Al lloc de l’accident van acudir ràpidament tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos d’Esquadra, que van iniciar un ampli dispositiu de recerca per localitzar el conductor escapat.

A l’home li constaven tres domicilis a Lleida, Golmés i el Palau d’Anglesola i va ser a primera hora del matí quan els agents van aconseguir localitzar-lo en un d’aquests immobles a la capital del Segrià. A l’espera que el detingut passi pròximament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes del tràgic accident.Amb la víctima d’ahir, ja són 29 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes, onze més que en el mateix període de l’any passat i una més de les que es van comptabilitzar al llarg del 2019.

Fa tot just un mes, el 17 de setembre, els Mossos d’Esquadra van detenir un conductor de Lleida de 38 anys acusat d’atropellar mortalment una parella a l’A-22 i fugir.

En aquella ocasió, el xòfer va donar positiu en alcoholèmia i drogues. El jutjat de guàrdia va acordar el seu ingrés en presó provisional, encara que l’Audiència de Lleida va decretar-ne la posada en llibertat al considerar que no hi havia risc de fuga, pel seu arrelament, ni de reiteració delictiva. L’últim sinistre mortal va ser el passat 2 d’octubre, quan va morir un conductor en una sortida de via a l’autovia a Alpicat.

Imatge del totterreny implicat en l’accident, el conductor del qual va perdre la vida.

Imatge del totterreny implicat en l’accident, el conductor del qual va perdre la vida.MAITE MONNÉ

tracking