SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Cues quilomètriques al col·lidir dos camions a l'A-2 a Sidamon

Un dels conductors va quedar atrapat i va ser excarcerat pels Bombers || Els vehicles van perdre les càrregues de cotxes i begudes i van complicar la circulació

Un dels camions va quedar bolcat i un altre, amb la càrrega escampada, ahir arran de la col·lisió a l’A-2.

Un dels camions va quedar bolcat i un altre, amb la càrrega escampada, ahir arran de la col·lisió a l’A-2.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones van resultar ahir ferides al col·lidir dos camions a l’autovia A-2 al seu pas per la localitat de Sidamon, al Pla d’Urgell. El sinistre va provocar cues quilomètriques, amb importants retencions a causa que les càrregues que transportaven els dos vehicles pesants van quedar escampades per la via, cosa que va obligar a tallar un carril i va causar cues de més de tres quilòmetres en direcció Lleida. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 19.54 hores, quan es va produir una col·lisió entre un tràiler que transportava cotxes, i que va quedar bolcat, i un altre, que va quedar completament destrossat i la càrrega del qual, centenars de llaunes de begudes, va quedar escampada per la carretera.

Fins al lloc es van activar sis dotacions dels Bombers, que van haver d’excarcerar un dels conductors, que va quedar atrapat a l’interior del vehicle, així com tres patrulles dels Mossos i tres unitats del SEM. El sinistre, que va tenir lloc a l’altura del quilòmetre 481,5, va obligar a desviar el trànsit a la sortida de Mollerussa i Fondarella cap a la N-II en direcció a Lleida. Els Bombers també van treballar en la neteja de la calçada per retirar les càrregues dels vehicles afectats.

La via va estar tallada durant mitja hora, fins que a les nou de la nit es va poder obrir un carril malgrat que seguia la congestió a causa del gran volum de vehicles retinguts a la zona. Mentrestant, els serveis sanitaris van informar que van traslladar les dos persones afectades l’hospital Arnau de Vilanova. Fonts del SEM van indicar que el seu estat era lleu i menys greu.D’altra banda, dos persones van resultar ferides en una col·lisió entre dos vehicles també a l’autovia A-2 a Bellpuig.

L’avís es va rebre a les 17.54 hores i l’accident va causar retencions d’entre dos i tres quilòmetres. El SEM va atendre dos persones, que van ser evacuades a l’Arnau. Els Bombers també van rescatar una motorista accidentada en una pista forestal a Rialp.

L’avís es va rebre a les 11.42 hores i l’helicòpter amb els GRAE va poder localitzar la persona afectada i fer-li una primera assistència. Va ser evacuada al camp de futbol, on l’esperava l’ambulància, i traslladada a l’hospital de Tremp.

tracking