SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Salut impulsa l'ampliació del CAP d'Almacelles

Argimon diu que serà una realitat “d'aquí a poc temps” || Inaugura les fires de la Il·lustració i Tasta'm, amb 35 expositors

Imatge de la inauguració de la VII Fira de la Il·lustració i la III Fira Tasta’m.

Imatge de la inauguració de la VII Fira de la Il·lustració i la III Fira Tasta’m.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va anunciar ahir que l’ampliació del CAP d’Almacelles serà “una realitat d’aquí a relativament poc temps”. Va recordar que l’equipament té més de 30 anys i està “molt ben conservat”, tot i que “les necessitats van augmentant”. En aquest sentit, va apuntar que s’han incorporat els referents de benestar emocional i nutricionistes.

De moment, l’ajuntament ja ha posat a disposició de la Generalitat els terrenys i Argimon va apuntar que caldrà revisar el pla funcional, que es va redactar abans de la crisi sanitària de la Covid. Així mateix, Argimon va destacar que l’atenció primària és l’àmbit sobre el qual “pivota” la medicina. Així, va recordar que han impulsat incentius perquè els acabats de llicenciar triïn l’especialitat de medicina de família o infermeria de salut mental, que tindran en compte el lloc on es dugui a terme la residència.

L’alcaldessa, Vanesa Olivart, va mostrar la seua satisfacció per l’anunci de l’ampliació del CAP i va destacar que mai “no s’ha fet una millora estructural” de l’equipament.

El conseller durà a terme gestions per recuperar la farmàcia de guàrdia els 365 dies de l’any

Segons l’ajuntament, el conseller es va comprometre a dur a terme gestions davant del Col·legi de Farmacèutics perquè aquest municipi del Segrià recuperi la farmàcia de guàrdia cada dia de l’any. Des del gener, només disposa d’aquest servei 2 de cada 5 setmanes i les altres 3 els veïns han de desplaçar-se a Alfarràs, Almenar o Alguaire.Argimon va inaugurar la VII Fira de la Il·lustració i III Fira Tasta’m d’Almacelles, que se celebren aquest cap de setmana després de dos anys sense poder organitzar-se per la Covid. Ambdós certàmens reuneixen 35 expositors.

Per avui s’han programat activitats com el taller que oferirà la youtuber i cuinera Anna Recetas Fáciles o la caminada solidària amb sor Lucía Caram.

tracking