SEGRE

MUNICIPIS TOTS SANTS

Milers de visitants a les fires d'Oliana i Vilaller

Mercats artesanals i activitats lúdiques a les dos || La de l'Alta Ribagorça celebra avui el 35 concurs ramader

Una demostració dels diables a la fira d’Oliana.

Una demostració dels diables a la fira d’Oliana.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oliana i Vilaller van celebrar ahir les històriques fires de Tots Sants. Els dos certàmens van comptar amb milers de visitants i han coincidit amb un pont turístic que ha omplert allotjaments del Pirineu (vegeu la pàgina 10). Al municipi de l’Alt Urgell, el parc de bombers va oferir un taller de prevenció d’incendis i no va faltar la ja tradicional mostra de vehicles clàssics.

Els visitants van gaudir també amb demostracions de l’associació de puntaires d’Oliana i l’actuació de la colla de Geganters i Grallers. A la tarda també hi va haver tallers de diables infantils. A les activitats programades durant tota la jornada es va sumar la mostra de parades d’artesania alimentària i venda ambulant i l’exposició ramadera.

A Vilaller, prop de 4.000 persones van gaudir dels actes de la fira. Ahir es van oferir passejos amb ponis, tallers creatius, parades d’artesania i gastronomia i una Trobada de Forjadors i Ferrers. Avui tindrà lloc la mil·lenària Fira Ramadera, en què participaran una vintena d’explotacions que intervindran en el 35 concurs de bestiar.

Així mateix, prosseguirà el mercat artesanal, segons va explicar l’alcaldessa, Maria José Erta.

Una demostració dels diables a la fira d’Oliana.

Una demostració dels diables a la fira d’Oliana.C.SANS

tracking