SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Còctel de música a Lleida

Els fans de Sergio Dalma van omplir ahir la Llotja en la presentació de ‘Vía Dalma III’ || El Festival MUD obre la dotzena edició amb les actuacions de Mark Fry i Ferran Palau

Ferran Palau, en la presentació del seu últim disc.

Ferran Palau, en la presentació del seu últim disc.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida es converteix aquest cap de setmana en l’escenari de músics de gèneres tan variats com les balades italianes o els ritmes electrònics. Ja ahir el teatre de la Llotja va quedar petit durant el concert de Sergio Dalma, que va reunir prop de mil fans a la capital del Segrià amb la presentació del seu últim disc, Vía Dalma III. De fet, la fama del cantant de Sabadell és tan gran que les entrades es van esgotar en qüestió de setmanes i al gener es va programar un nou recital per al 16 de novembre, que ja ha venut més de 400 entrades.

Per la seua part, el Cafè del Teatre va obrir a la nit el Festival Músiques Disperses-MUD 2018 amb les actuacions de l’anglès Mark Fry i el cantautor català Ferran Palau, que va presentar el seu últim i tercer àlbum al costat de la seua banda. Així mateix, el festival concentrarà el programa d’actuacions aquest cap de setmana i avui atansarà a la cerveseria Grans Records (12.00 hores) un dels personatges de l’època daurada del folk rock britànic, Alisha Sufit. A la nit, serà el torn dels gallecs Baiuca i el brasiler Zé Vito, un jove però experimentat cantautor que va ser un dels fundadors de l’Abayomy Afrobeat Orquestra, a més de compartir escenari amb cantants com Tony Allen o Ney Matogrosso. El colofó el posarà demà un personatge inèdit al país, el guitarrista ucraïnès Estas Tonne, que promet delectar els assistents amb la seua música a la Seu Vella (20.00 h).

Ferran Palau, en la presentació del seu últim disc.

Ferran Palau, en la presentació del seu últim disc.ÒSCAR MIRÓN

tracking