SEGRE

L'ampliació del permís de paternitat entrarà en vigor divendres

La publicació del decret estava previst inicialment per aquest dimarts però s’ha retardat en detectar-se un error en el text

L'ampliació del permís de paternitat entrarà en vigor divendres

L'ampliació del permís de paternitat entrarà en vigor divendresEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El real decret-llei de mesures urgents per garantir la igualtat de tracte entre dones i homes en l’ocupació, que inclou l’ampliació del permís de paternitat, es publicarà aquest dijous al BOE per a la seua entrada en vigor divendres 8 de març, amb la qual cosa coincidirà amb el Día de la Dona.

La publicació al BOE del decret, prevista inicialment per a dimarts, s’ha retardat en detectar-se un error en el text que ha necessitat ser solucionat, segons han indicat a Efe fonts de la vicepresidència del Govern espanyol.

El real decret-llei aprovat divendres passat al Consell de Ministres inclou l’ampliació del permís de paternitat a 8 setmanes aquest any, 12 setmanes el 2020 i 16 setmanes el 2021, quan s’assoliria l’equiparació total amb el de maternitat. També recull la recuperació de les cotitzacions socials per als cuidadors de persones dependents i l’obligació de publicar les taules salarials i elaborar plans d’igualtat per a les empreses de més de 50 empleats, entre altres mesures.

tracking