SEGRE

Adverteixen que al Black Friday del 2021 hi va haver més pujades de preu que baixades

Segons un informe de l’organització de consumidors OCU

Compres al Black Friday

Compres al Black FridayWEBLOYALTY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització de consumidors OCU ha advertit que l’any passat els preus es van incrementar un 3,3% de mitjana en el denominat 'Black Friday', tenint en compte que només van baixar de preu el 12% dels productes davant el 33% que es va encarir. L'OCU, que porta set anys realitzant un control dels preus dels comerços que més destaquen per les seues ofertes de 'Black Friday', ha constatat que en realitat els descomptes no són majoritaris i que fins i tot algunes botigues incrementen els seus preus, malgrat les campanyes publicitàries que anunciaven grans rebaixes.

Per establiments, segons l’organització de consumidors, només tres comerços van rebaixar l’any passat un nombre significatiu dels seus productes en la setmana del 'Black Friday': Tien 21 (el 62% dels seus productes), Milar (el 36%) i Phone House (el 30%).

Així mateix, les pantalles d’ordinador van ser els productes que van pujar de preu en gran manera, seguides de les impressores i els altaveus portàtils, mentre que els que més van baixar van ser els wearables i els televisors.

tracking