SEGRE

futbol

Mor el president de l'Atlètic Segre

Ramon Farrús, de 68 anys, en sumava més de 30 a l’entitat

Artesa de Segre va reunir més de 100 participants.

Artesa de Segre va reunir més de 100 participants.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramon Farrús Siscart, president del Club Atlètic Segre, va morir dissabte passat als 68 anys, després de tota una vida dedicada a aquesta entitat esportiva lleidatana, víctima d’un càncer contra el qual feia molt temps que lluitava. El funeral pel dirigent esportiu tindrà lloc aquest dilluns a les 15.30 a l’església parroquial de la Sagrada Família, a Cappont. Farrús era el president de l’Atlètic Segre des del 2003, encara que la seua vinculació amb aquest club dedicat a fomentar el futbol base es remunta a fa més de 30 anys, ja que va entrar a l’entitat com a directiu a començaments dels vuitanta.

Persona afable i molt apreciada, era el quart president en la història d’aquesta entitat lleidatana. Modernització de l’entitat Sempre serà recordat com el president que va dur a terme la modernització de l’entitat, tant en el tema de les instal·lacions esportives com en la mateixa organització. De fet, el camp on juguen els seus equips porta el seu nom com a homenatge a una persona que es va entregar totalment a l’entitat. El club li retrà un homenatge el cap de setmana vinent, coincidint amb el reinici de les competicions de base. Així doncs, en cadascun dels partits que disputin els equips de l’entitat es guardarà un minut de silenci en la seua memòria. També en memòria de Manuel Orpella, exjugador i coordinador del club mort fa un parell de setmanes.

El màxim responsable del

club de Cappont serà ara Josep Antoni Subirà, vicepresident primer fins ara, que en els propers mesos confirmarà la convocatòria d’eleccions per a la renovació de la junta directiva.

Han estat nombrosíssimes les mostres d’afecte que el club ha rebut després de la mort del seu president.

tracking