SEGRE

FUTBOL AFICIONAT

Lleida, en un torneig futbol 7 internacional

D’equips no federats, a les instal·lacions del Barça

Arnau Reguant, del Iaso, i Javier Moya, del Ferrer Pons.

Arnau Reguant, del Iaso, i Javier Moya, del Ferrer Pons.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El campió de la Lliga LAP-Ilerbruc, el Iaso Lleidallum, i el campió del play-off d’aquesta mateixa competició, el Caldereries Ferrer Pons, seran els representants lleidatans en la segona edició del torneig internacional de futbol 7 Celebreak per a equips aficionats no federats, que es disputarà aquest divendres i dissabte a les instal·lacions del FC Barcelona i que comptarà amb 32 equips d’arreu del món. La Diputació dóna suport a aquesta iniciativa per fomentar l’esport lleidatà.

El torneig té el mateix format que el Mundial FIFA, encara que són sis grups de sis equips. El Iaso Lleidallum, que hi participa per primera vegada, jugarà al grup D amb els equips del Sutton, el Patatinaikos italià, l’RTT Team francès, el Sergios Buscuits i el World VII.

Hi participaran el Iaso Lleidallum, campió de la LAP, i el Caldereries Ferrer Pons, campió del ‘play-off’

Per la seua part, el Caldereries Ferrer Pons, que hi participa per segon any, tindrà com rivals en el grup E el Brasiloneta brasiler, els equips francesos del Guc United, Roquet Squad i Los Fonceros, i el Tiki Taka Killers.

Els dos equips lleidatans esperen fer un bon paper en el torneig avalats pels seus números durant la temporada. El Iaso ha sigut l’equip menys golejat de la competició, mentre que el Ferrer Pons ha sigut el màxim golejador del torneig.

Javier Moya, del Ferrer Pons, va assenyalar que “hi anem amb les aspiracions de guanyar, després de l’experiència de l’any passat”. Per la seua part, Arnau Reguant, del Iaso, va dir que “venim a disfrutar i a fer un bon paper”.

les dades

  • Torneig internacional. El Celebreak by FC Barcelona és un torneig internacional de futbol 7 per a equips no federats que es disputarà divendres i dissabte a les instal·lacions del FC Barcelona.
  • Hi participen 32 equips. En el torneig participen 32 equips dividits en dos grups. Lleida hi tindrà dos representants de la LAP: el Iaso Lleidallum i el Caldereries Ferrer Pons. 
tracking