SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça descarta fitxar Coutinho aquest hivern

El Liverpool segueix sense estar receptiu i Alba s’entrena al marge del grup

Luis Suárez i Messi, asseguts, en un moment de l’entrenament d’ahir.

Luis Suárez i Messi, asseguts, en un moment de l’entrenament d’ahir.FCBARCELONA.CAY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona hauria aparcat el fitxatge de Phillipe Coutinho durant aquest mercat d’hivern, segons va anunciar ahir Catalunya Ràdio. El club considera que el preu de l’operació seria massa elevat i, a més, tampoc pot ser inscrit per participar a la Champions, ja que ja ha jugat aquest torneig amb el Liverpool. Aquesta decisió no implica que el Barça ho torni a intentar al gener.

A més, el Liverpool continua sense estar receptiu. Segons informaven mitjans anglesos, el club encara no hauria posat preu al jugador brasiler, encara que podria estar entre els 120 i els 150 milions. D’altra banda, els jugadors del Barcelona van tornar ahir al treball per continuar preparant el clàssic del futbol espanyol, que es juga dissabte (13.00) a l’estadi Santiago Bernabéu, encara que Jordi Alba i Arda Turan ho van fer fora del grup.

L’Espanyola convoca eleccions parcials per cobrir places, la qual cosa modifica l’assemblea

Alba, en principi, té assegurat un lloc a l’onze titular de l’equip blaugrana que disputi el partit contra el Reial Madrid, mentre que per al centrecampista turc aquesta possibilitat és, en aquests moments, nul·la. Turan està buscant una sortida de l’entitat barcelonista al mercat d’hivern.

Els que no es van exercitar van ser els lesionats Samuel Umtiti i Paco Alcácer. Tampoc ho va fer Gerard Deulofeu, que es troba accelerant la recuperació de la distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre per arribar al matx d’aquest dissabte.

Pel que fa

a possibles objectius, el club segueix amb interès dos jugadors del Lió, Houseem Aouar i Nabil Fekir.

tracking