SEGRE

POLIESPORTIU ACTIVITATS

L'esport més solidari

La UE Balàfia organitzarà dos tornejos de futbol base per recaptar fons que aniran destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida || Primera entitat esportiva a ser col·laboradora

D’esquerra a dreta, Ramon Folguera, Francisco Rodríguez i Josep Maria Bosch.

D’esquerra a dreta, Ramon Folguera, Francisco Rodríguez i Josep Maria Bosch.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unió Esportiva Balàfia organitzarà dos tornejos de futbol base amb caràcter anual per recaptar fons i destinar-los a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida, l’aportació dels quals se sumarà a les de les empreses col·laboradores privades que permeten a aquest organisme continuar avançant en la investigació biomèdica a fi de millorar la salut de la població i facilitar una activitat assistencial òptima en situacions de malaltia. Amb aquesta iniciativa, l’acord de la qual va ser subscrit ahir pel president de la UE Balàfia, Francisco Rodríguez, i el responsable de promoció de l’IRBLleida, Josep Maria Bosch, aquest club de futbol base serà la primera entitat esportiva a figurar al plafó d’empreses col·laboradores i patrocinadores de l’IRBLleida, que es troba ubicat a l’Hospital Arnau de Vilanova de la capital del Segrià.

Ramon Folguera, responsable de màrqueting de la UE Balàfia, va explicar que “els dos tornejos tindran lloc un el mes de maig o juny i l’altre, al setembre, en plena pretemporada del futbol base. Cada torneig el disputaran setze equips de Lleida i comarques i és probable que sigui de categories de més grans, cadets i juvenils, que per edat ja estan més conscienciats en aquests temes de solidaritat”. Segons van detallar les dos parts, la idea és fixar una aportació per als clubs participants i que, a més, puguin fer un donatiu a nivell individual jugadors, pares i familiars. Una altra via de recaptació serà el servei de bar i tots els diners recollits aniran destinats íntegrament a l’IRBLleida.

Josep Maria Bosch va animar “altres clubs i altres esports a seguir aquest exemple pioner perquè és la primera entitat esportiva que col·labora amb nosaltres com ja fan les empreses privades”. Aquestes solen destinar 1.050 euros a IRBLleida, xifra que és el primer objectiu a assolir i, si és possible, superar per aquesta iniciativa de la UE Balàfia.

Francisco Rodríguez, president del club, va destacar que “la nostra filosofia com a entitat és que a l’esport no tot és guanyar i per això aprofitem per inculcar valors amb projectes formatius, educatius o solidaris, com és el que ara presentem”.

tracking