SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Arranquen Balaguer i Mollerussa

Els de la Noguera inicien una nova aventura a Primera Catalana amb nou incorporacions || Els del Pla tornen a la categoria amb la plantilla encara per tancar, que ja té sis cares noves

Arranquen Balaguer i Mollerussa

Arranquen Balaguer i MollerussaJOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer i Mollerussa, dos dels sis equips lleidatans que aquesta temporada militaran a la Primera Catalana, han estat els més matiners i ahir ja van iniciar la pretemporada. Els de la Noguera afronten la novena campanya consecutiva a la categoria estrenant entrenador, Toni Menchón, que en el seu retorn al club ha confiat en la columna vertebral de l’any passat, amb nou incorporacions. El nou tècnic es va mostrar satisfet amb la plantilla, encara que no va voler parlar d’objectius més enllà de la permanència, si bé va apuntar que “tenir opcions a falta de cinc o sis jornades seria l’ideal. Però ja sabem que en el futbol ha d’entrar la pilota a la porteria. Treballarem dur per aconseguir ser al més amunt possible. Prometem treball i il·lusió”, va assenyalar.

L’equip roget obrirà la pretemporada aquest mateix dissabte amb un amistós contra el Castellserà a casa. El Mollerussa, per la seua part, torna a Primera i de la mà de Josep Maria Turull confia “a aconseguir com més aviat millor els quaranta-dos punts que són necessaris per salvar la categoria”, va apuntar el tècnic. L’equip del Pla també ha mantingut la base que la temporada anterior es va proclamar campiona de Segona Catalana amb sis incorporacions, si bé la plantilla encara no està tancada. El Mollerussa debutarà també aquest dissabte rebent el juvenil de l’Atlètic Segre.

Arranquen Balaguer i Mollerussa

Arranquen Balaguer i MollerussaJOAN BOVÉ

tracking