Xavier Gabernet controla la pilota davant un jugador del Vilanova de la Barca.

Xavier Gabernet controla la pilota davant un jugador del Vilanova de la Barca.JOAN BOVÉ

El Balaguer es va imposar ahir al Vilanova de la Barca (0-4), en un partit que va dominar de principi a fi i que va servir a Toni Menchón per fer diverses proves de jugadors i posicions de cara a l’inici de temporada del primer cap de setmana de setembre.

La intensa calor, especialment durant tot el primer temps, va fer que els jugadors s’ho prenguessin amb calma i el joc es va desenvolupar únicament en l’àrea defensada pel Vilanova de la Barca, que va veure com Adrià avançava el Balaguer al marcador, al rematar un rebuig del porter local després d’un cop de cap de Vendrell (0-1). El Balaguer buscava més gols, però el segon no va arribar fins al minut 35, quan Galcerán va finalitzar una gran jugada d’atac amb una bonica vaselina que va agafar desprevingut Batalla, que res va poder fer per evitar el 0-2.

En el segon temps, els locals van buscar retallar diferències al marcador, però van ser poc encertats als metres finals. Sí que ho van poder provar a pilota parada en un parell d’ocasions, però la barrera ben col·locada en els dos trets va evitar el perill. En el minut 52, Marc Sánchez va fer un bon control de la pilota, que va passar a Gomà i aquest, veient l’entrada d’Adrià pel segon pal, li va passar l’esfèric i el davanter es va encarregar de marcar a pler el tercer per als rojillos (0-3). Al minut 63, Adrià va controlar una pilota a l’esquerra de la porteria local i de vaselina creuada va marcar el quart de la tarda, en un nou hat-trick per al golejador del Balaguer.

L’equip de Menchón jugarà demà a Binèfar un nou amistós de pretemporada.

Per la seva part, el Lleida Esportiu B va firmar un empat davant l’Altorricó (1-1) en un nou partit de preparació. Els de Jordi López Mena es van avançar al marcador als 9 minuts amb un gol de Soldevila, però els locals van empatar a l’inici de la segona meitat gràcies a un gol de Moha.