L'Associació cau malgrat el bon inici

Les lleidatanes van anar al davant tota la primera meitat

Irina Pop intenta superar dos jugadores rivals.

Irina Pop intenta superar dos jugadores rivals.ÒSCAR MIRÓN

Una bona Associació Lleidatana va caure ahir amb el Sant Joan Despí (24-27), en un partit en el qual les lleidatanes van anar de més a menys i en què la falta de claredat ofensiva, sobretot als primers compassos de la segona meitat, va acabar condemnant el conjunt local. L’Associació segueix, doncs, sense aixecar cap, malgrat la millora en el joc, i suma la catorzena derrota consecutiva. El duel va començar bé per a les de Miroslav Vujasinovic, que van aconseguir aviat una renda de tres gols, gràcies en bona part a la intensa defensa. Malgrat tot, en els últims minuts de la primera meitat les barcelonines van reaccionar i van equilibrar el partit al descans (10-10).

A la represa, les lleidatanes es van encallar en atac i van començar a perdre pilotes que es traduïen en contraatacs a l’altre costat de la pista. Així doncs, el Sant Joan Despí va aconseguir allunyar-se i va aconseguir un avantatge màxim de sis gols, que va trencar definitivament el partit.