SEGRE

HOQUEI PATINS EUROPE CUP

“Cal respectar el rival”

Folguera reclama als jugadors que no subestimin el Nantes a l’anada dels quarts de final de la Europe Cup || Els gals compten amb cinc catalans

La plantilla, ahir a la tarda a l’aeroport del Prat esperant agafar el vol cap a Nantes.

La plantilla, ahir a la tarda a l’aeroport del Prat esperant agafar el vol cap a Nantes.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Llista ja es troba a Nantes, on avui (20.30 hores) afrontarà l’anada dels quarts de final de la Europe Cup, l’últim escull abans de la Final Four.

Els lleidatans parteixen clarament com favorits, no només per la condició de vigents campions de la competició, sinó pel nivell respecte al conjunt gal, que pràcticament s’estrena en aquests combats europeus. És per aquesta raó que el tècnic, Albert Folguera, va avisar de la perillositat de subestimar el rival.

“Per a ells és una festa més que per a nosaltres, i per això espero un partit molt dur i complicat. No tenen l’entitat d’altres equips, però a casa i davant de l’afició voldran fer-ho bé i no podem fiar-nos-en. Hem de sortir molt concentrats i respectant el rival”, va apuntar.

El tècnic llistat, que podrà comptar amb tots els efectius, va destacar el fet que el Nantes, que a vuitens va deixar a la cuneta el Coutras, també francès, compte amb cinc jugadors catalans. “És més un equip d’aquí [Espanya] que d’allà. Juguen semblant a l’OK Lliga, movent bé la bola i amb bastant control”, va dir Folguera, que no firma l’empat. “Hem de sortir a guanyar. No podem fer el ruc. Pot ser un gran entrenament per a la Copa del Rei”.

tracking