SEGRE

POLIESPORTIU GUARDONS

Premis Mila per a reportatges de SEGRE i Lleida TV

El jurat distingeix sengles treballs de José Carlos Monge i Josep Maria Sanuy || Els guardons s’entregaran el 12 de març

Primera pàgina del reportatge publicat a SEGRE el 7 d’octubre del 2018.

Primera pàgina del reportatge publicat a SEGRE el 7 d’octubre del 2018.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els XII Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere, que concedeixen a l’ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes, han distingit sengles reportatges de SEGRE i de Lleida TV, segons va anunciar ahir el jurat dels guardons. El reportatge La meua mare també juga, del cap d’Esports de SEGRE José Carlos Monge, va ser distingit a la categoria de premsa escrita per destacar l’esforç de les dones esportistes que tornen a la competició federada després d’haver estat mares.

El reportatge incloïa entrevistes amb esportistes d’elit, una de les quals obra de Cynthia Sans. Així mateix, a l’apartat Audiovisual ha resultat guardonat Josep Maria Sanuy pel reportatge La doble invisibilitat de la dona en el món agrari, emès al programa El debat de Lleida Activa, de Lleida TV. A la modalitat de premsa també es va premiar el reportatge Generación King Kong, de Leticia Blanco, publicat al suplement Tendencias, del diari El Mundo.

La tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, que va presidir la presentació del veredicte amb el president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena, va valorar positivament la qualitat dels deu treballs que es van presentar a concurs.

L’acte d’entrega tindrà lloc el dia 12 de març al saló de plens de la Paeria, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Cadascun dels premis està dotat amb un total de 1.500 euros.

tracking