SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

El fisc brasiler bloqueja més de trenta propietats a Neymar

Nou problema del jugador, a qui el PSG li ha obert la porta

Neymar durant un partit amb el PSG.

Neymar durant un partit amb el PSG.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemes fora dels terrenys de joc del davanter brasiler Neymar Jr continuen després que les autoritats tributàries brasileres li bloquegessin desenes de propietats enmig d’una llarga disputa per impostos, segons van informar ahir mitjans locals.

El diari Folha de S.Paulo va assenyalar que les autoritats tributàries van bloquejar 36 propietats al Brasil del davanter del PSG per un deute fiscal de 69 milions de reales (prop de divuit milions d’euros), que estaria vinculat al traspàs al FC Barcelona des del Santos l’any 2013.

Aquesta mesura significa que Neymar pot utilitzar aquestes propietats, però no pot vendre-les en un nou problema lluny del futbol després que a començaments d’aquest mes de juny fos acusat de violació per una jove, una denúncia que està investigant la policia brasilera i que l’atacant nega al·ludint que la relació, produïda en un hotel de París, va ser consensuada. En ple procés de la denúncia per presumpta violació i la investigació del fisc brasiler, l’amo del PSG, Nasser al-Khelaïfi, ja no el considera intocable i estaria obert a negociar-ne la sortida si la proposta és econòmicament rendible, tal com ja va transcendir diumenge.

Ahir, el portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, va preferir no pronunciar-se sobre els rumors sobre els fitxatges de Neymar i d’Antoine Griezmann, i va afirmar que només parlen d’“operacions tancades” i que no es poden “perjudicar retransmetent” el que fan dia a dia, alhora que va avisar que no hi ha “cap immobilisme” després de l’eliminació a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Liverpool.

Suárez torna marcant a la golejada d’Uruguai a la Copa Amèrica

tracking