SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho no se'n vol anar

Assegura que té contracte amb el Barça i que la seua voluntat ha sigut sempre triomfar com a blaugrana || No vol ser moneda de canvi per Neymar i diu que al vestidor hi ha lloc per a tothom

Luis Suárez i Edinson Cavani celebren el gol amb què Uruguai aconseguia el liderat de grup.

Luis Suárez i Edinson Cavani celebren el gol amb què Uruguai aconseguia el liderat de grup.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Philippe Countinho va afirmar ahir que té contracte amb el Barça i que la seua voluntat ha sigut triomfar com a blaugrana, per la qual cosa tanca qualsevol porta a un possible traspàs al PSG. “Tinc contracte amb el Barça, sempre ha sigut la meua voluntat triomfar aquí, però ara estic totalment concentrat amb Brasil”, va assenyalar el futbolista a la Copa Amèrica. La seua continuïtat s’ha posat en entredit, ja que diverses informacions el situen com a moneda de canvi perquè Neymar abandoni el PSG i torni al Barça.

Quant a si hi havia espai a l’equip per a tots els possibles fitxatges dels quals es parla, va assenyalar que “està clar que l’arribada de grans noms és sempre bo per a una plantilla que vol guanyar”, va manifestar el jugador més car de la història del club. També va revelar que va felicitar pel seu aniversari Leo Messi a través del grup de WhatsApp en el qual hi ha els integrants de la plantilla blaugrana i va aprofitar l’ocasió per dedicar unes paraules d’afecte a l’argentí. “És un plaer enorme i un honor molt gran jugar al seu costat, perquè és una persona per a la qual sobren els comentaris dins del camp i fora és un paio supersenzill que m’ha ajudat bastant”, va manifestar. Coutinho ha recuperat el somriure amb la seua selecció, després del mal sabor de boca que li va deixar la seua última campanya amb el Barcelona, farcida d’alts i baixos. Brasil, classificada com primera del grup A, s’enfrontarà a Paraguai en quarts de final després de l’última jornada de la fase de grups, un partit que es disputarà la matinada de dijous a divendres i en què Coutinho espera brillar per certificar el pas a semifinals.

tracking