El Binèfar tomba el Tamarit de penal

Una acció del partit d’ahir entre el Binèfar i el Tamarit.

Una acció del partit d’ahir entre el Binèfar i el Tamarit.ALBA RIVERA

El Binèfar de David Giménez segueix en una excel·lent ratxa de resultats i s’ha situat a la zona alta de la classificació, al derrotar ahir per 2-0 el Tamarit i encadenar quatre jornades sense perdre. Els dos gols del duel van arribar de penal i els dos els va transformar Guillem Porta per firmar la tercera victòria del Binèfar, que ha sumat 10 dels últims 12 punts en joc.

El Binèfar, que va començar la Lliga perdent els dos primers partits, ha encadenat quatre encontres sense perdre, amb tres victòries i un empat. Ahir l’equip de David Giménez va sortir a buscar el partit des de l’inici, davant d’un Tamarit que va tenir ocasions, però que no va comptar amb encert davant de la porteria defensada per Nelson. El Tamarit segueix amb 7 punts, al sumar en aquests sis primers encontres de Lliga dos victòries i un empat.

El visitant Varilla, als deu minuts de partit, va disposar de la primera oportunitat clara de gol, però la seua rematada de cap, a la sortida d’un córner, la va detenir el porter del Binèfar. Per als locals la primera gran ocasió va acabar en gol. El col·legiat va assenyalar un penal a favor dels locals i Guillem Porta ho va aprofitar per anotar l’1-0 als 20 minuts. Vuit minuts més tard va ser Feliu Grau el que va tenir l’oportunitat d’ampliar l’avantatge, però la rematada li va sortir fora, molt ajustada al pal. El 2-0 va arribar al 38 i de nou de penal, que també va transformar Guillem Porta. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat els dos equips van tenir ocasions per marcar, però el lluminós ja no es va moure i el Binèfar va sumar tres punts més.