El Cros Culleré reuneix 650 atletes

La prova de Mollerussa corona Carles Gómez i Mireia Pons

Un grup de participants del Cros Culleré durant la disputa de la carrera.

El Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré va assolir ahir la 42 edició amb la participació de més de 650 atletes, de prop d’un centenar d’entitats de diferents llocs de Catalunya, entre les dotze categories amb què va comptar la prova, puntuable per al Gran Premi de Cros Català de la Federació Catalana d’Atletisme.

En categoria sènior absoluta, els campions van ser l’independent Carles Gómez i Mireia Pons, de l’Atlètic Cerdanyola. Gómez es va imposar després de recórrer els 8.000 metres de la prova amb un temps de 26:154, mentre que Pons va completar els 6.000 metres de la carrera femenina amb un crono de 23:58.

La prova es va disputar, malgrat el fort vent, a la zona alta del Parc de la Serra i la Pista d’Atletisme del municipi. En total es van habilitar cinc circuits diferents, en funció de les distàncies a recórrer, amb un màxim de 8.000 metres en la prova masculina. A més, com en les ultimes edicions, la prova va col·laborar amb la campanya Posa’t la Gorra de l’associació solidària contra el càncer AFANOC. La cita de la capital del Pla d’Urgell és l’única de la Terres de Lleida inclosa a la Lliga Catalana, en la qual a més del Cros Culleré també es troben els crossos de Cerdanyola del Vallès, Girona, Banyoles i Granollers.