SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Diene, baixa durant un mes

El pivot senegalès, que ja no va poder jugar contra el Càceres, pateix una lesió muscular al soli || Chapela, amb molèsties musculars, tampoc s’entrena

Chapela i Diene van visitar ahir l’Escola Pinyana.

Chapela i Diene van visitar ahir l’Escola Pinyana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna no podrà comptar amb Diene Pa Mor durant les pròximes quatre o cinc setmanes per culpa d’una ruptura muscular. El pivot senegalès es va lesionar durant l’última sessió preparatòria prèvia al partit de divendres passat a casa contra el Càceres, un duel que ja no va jugar com a mesura de precaució. Els serveis mèdics del club el van sotmetre aquest dilluns a una ecografia que va confirmar una ruptura muscular al soli de la cama esquerra, la mateixa lesió que va afectar recentment Ablaye Mbaye i que el va deixar fora de les pistes durant un mes.

Diene estarà entre una i dos setmanes aturat perquè la ruptura cicatritzi i a partir d’aquí començarà a treballar gradualment el tren inferior amb sessions a la piscina i al gimnàs, perquè pugui estar recuperat per a mitjans de desembre. El senegalès, que va ser l’últim reforç de l’ICG Força Lleida aquesta temporada, es perdrà segur els partits davant del Granada, Gipuzkoa, Osca i Oviedo, aquest últim corresponent a la quarta jornada de Lliga que va ser ajornat per la vaga general a Catalunya.

Pa Mor pateix la mateixa lesió que va deixar el seu compatriota fora de les pistes durant un mes

Podria entrar a la llista de convocats per enfrontar-se al Marín a casa el dia 6 de desembre, però tot sembla indicar que, ja que és una lesió en una zona problemàtica, la seua reaparició seria a la pista del Canoe el 13 de desembre.

La baixa de Diene complica encara més les rotacions interiors que tindrà Jorge Serna, que no podrà donar tant de descans com voldria als seus altres dos cincs, Mbaye i Shaquille Cleare, que ja acumulen molts minuts. Pa Mor estava jugant fins ara una mitjana de gairebé 11 minuts per partit, amb unes estadístiques de gairebé 4 punts i 3 rebots per matx, per a una valoració mitjana de 4,7.

D’altra banda, Adrián Chapela també arrossega algunes molèsties al psoes que li impediran entrenar-se durant un o dos dies, encara que no hauria de tenir problemes per jugar aquest dissabte a la pista del Granada, un equip que té les mateixes victòries que els lleidatans, si bé aquests tenen encara un encontre pendent.

L’ICG Lleida ocupa actualment la catorzena posició, només amb una victòria per sobre de les posicions de descens.

tracking