SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Acusen el Lleida Esportiu d'estafa

El propietari d’un pis es querellarà per l’impagament de 9 mesos de lloguer per allotjar jugadors || És Josep Maria Tamarit, catedràtic de la UdL i la UOC

Una vista del Camp d'Esports

Una vista del Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El catedràtic de Dret Penal de la UdL i de la Universitat Oberta de Catalunya Josep Maria Tamarit va manifestar ahir públicament que interposarà “una querella criminal contra Jordi Esteve”, director esportiu del Lleida, “per estafa en el lloguer de pisos per als jugadors, relacionada amb socis xinesos”. Tamarit va explicar a aquest diari que és propietari d’un pis a prop del Camp d’Esports que va llogar al club el juliol del 2018 per allotjar jugadors.

Segons la seua versió, Jordi Esteve li va dir que es farien càrrec del pagament els socis xinesos i la firma del contracte de lloguer la va fer el jugador Cheng Hui, ja desvinculat del club. “Van pagar alguns mesos amb retard, però ja en fa nou que no paguen i tampoc la llum i el gas. No sé qui l’ha de pagar, a mi em va dir Esteve que ho havia acordat amb els xinesos però jo no he cobrat”, va dir Tamarit. Va afegir que hi ha un judici de desnonament per llançament i que la seua advocada només aconsegueix que Esteve “li doni llargues”. Aquest diari va intentar posar-se en contacte amb Jordi Esteve sense aconseguir-ho.

tracking