SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La plantilla del Lleida afirma que està al dia de cobrament

Els jugadors demanen “unió” per aconseguir l’objectiu del ‘play-off’ d’ascens

Nacho Torre, preparador físic del Lleida que s’ha desvinculat del club.

Nacho Torre, preparador físic del Lleida que s’ha desvinculat del club.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del Lleida Esportiu van demanar ahir “unitat” a l’afició amb l’objectiu d’aconseguir la classificació per al play-off d’ascens i van afirmar que ells no tenen problemes de cobrament amb el club. “Estem cobrant al dia”, van explicar, després que en els últims dies hagin aflorat diversos problemes econòmics.

En aquest sentit, el club no va poder fitxar al mercat d’hivern al tenir denúncies per impagament a l’AFE i l’RFEF li ha suspès ajuts per valor de 113.410 euros a causa que no està al corrent de pagament amb l’Agència Tributària ni amb la Seguretat Social.

“No tinc cap queixa, estem cobrant al dia”, explicava ahir Joan Oriol, que va recordar que “a les meues xarxes socials ús del hashtag #JuntsSomMesForts. Crec que hem d’anar de la mà afició, club i jugadors”, a la qual cosa va afegir que “és veritat que diumenge es van sentir càntics i no ens van agradar gens”, va dir amb referència a la frase “Esteve, paga el que deus”, que es va llançar des d’algun sector de la grada. “Per això demanem unió, perquè les coses s’aconsegueixen anant tots de la mà. I aquestes coses no ajuden”, va retreure.

Un dels capitans, Marc Trilles, va fer un discurs idèntic al del seu company: “No tinc res de dolent a dir del club. Sempre he cobrat al dia, cada mes”, va asseverar.

“Entenc algunes crítiques, però és el moment de deixar tot això de banda i mirar de portar el Lleida a la Segona divisió A”, i va afegir que “per això demano unió. Hem de deixar de tirar-nos dards, com més units estiguem tots, més forts serem”, va valorar. D’altra banda, el Lleida va comunicar ahir que el club i el preparador físic, Nacho Torre (Sabiñánigo, 15-9-1993), han arribat a un acord per a la rescissió del contracte que els unia “per motius personals” del tècnic.

El club va agrair a Torre “la dedicació, esforç, compromís i professionalitat defensant els colors del nostre club”, mentre li va desitjar “molta sort en el seu futur, tant professional com personal”.

Nacho Torre es va incorporar al Lleida l’estiu passat, quan va entrar a formar part del nou cos tècnic de Manuel Jesús Casas Molo.

tracking