SEGRE

DEPORTES

Compromisos renovats

Amb voluntaris, portadors de la flama i entrades venudes

Els cèrcols olímpics omplen els principals carrers i places de Tòquio.

Els cèrcols olímpics omplen els principals carrers i places de Tòquio.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els voluntaris, els portadors de la torxa, els proveïdors i els compradors d’entrades van rebre instruccions del comitè organitzador dels Jocs de Tòquio per conèixer com han de procedir després de l’ajornament de la competició a l’any 2021.

Els organitzadors, segons van explicar ahir en un comunicat, demanaran als voluntaris dels Jocs que prolonguin el seu compromís fins a l’any vinent, sobre la base que assumiran les mateixes funcions que s’havien d’exercir aquest 2020.

L’adquisició de localitats encara no comprades i l’entrega de materials s’ajornen

Els portadors de la torxa que ja tenien confirmada la seua participació en el relleu gaudiran de prioritat per ser seleccionats en el recorregut del 2021. El trajecte de la flama olímpica pel Japó es va deixar en suspens després de l’ajornament dels Jocs, encara que el foc es mantindrà encès com a símbol d’esperança durant la crisi.

Quant a les entrades ja venudes, uns 5 milions, l’organització pretén “en principi” que siguin vàlides per a les mateixes proves de l’any vinent. Però es tornaran els diners als que no puguin fer-ne ús.

Ni s’obrirà el següent termini de venda de bitllets previst per aquest mes d’abril, ni tampoc es procedirà a l’entrega d’entrades ja venudes que s’havia de fer al maig. Totes les proves test, un total de divuit, que havien de disputar-se a partir de l’abril, han estat ajornades i seran reprogramades, encara sense data.

Respecte als proveïdors de materials per als Jocs, tots els lliuraments pendents en el supòsit que els Jocs fossin aquest any es reduiran al mínim o es cancel·laran.

tracking