SEGRE

DEPORTES

Canut, Yurena Díaz i Bahí seguiran un any més al Cadí

Les 2 jugadores van renovar automàticament els contractes i s’uneixen a Laura Peña

Georgina Bahí afrontarà la vuitena temporada al Cadí la Seu.

Georgina Bahí afrontarà la vuitena temporada al Cadí la Seu.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vegada decidida la cancel·lació de la Lliga Femenina, pendents únicament de la resolució definitiva de la Federació Espanyola de Bàsquet sobre els equips que competiran a Europa, el Cadí la Seu ja treballa en la confecció de la plantilla 2020-2021. Com estava cantat, Bernat Canut continuarà dirigint l’equip per tercera temporada consecutiva, mentre que dos dels seus puntals, la base Yurena Díaz i la capitana Georgina Bahí, han renovat automàticament els seus contractes.

“La nostra intenció sempre ha estat la de continuar comptant amb Bernat, no tenim dubtes en això”, va assenyalar el vicepresident i director esportiu del Sedis Bàsquet, Pep Ribes. Canut, per la seua part, va reconèixer que “estem treballant en la confecció de la plantilla i no crec que hi hagi problemes. Ambdós parts estem interessades a seguir”, va afirmar.

El tècnic urgellenc ja té tres jugadores segures per al seu tercer projecte al Cadí: Laura Peña, Yurena Díaz i Georgina Bahí. La base de Vilassar de Mar, de 21 anys, és l’única jugadora de la passada campanya que tenia contracte en vigor, mentre que la canària i la gironina, que tenien una opció de rescindir el contracte abans del 30 d’abril, no han fet ús d’aquesta clàusula i han renovat automàticament per una temporada més.

Com passa cada temporada, el Cadí no en podrà retenir alguns dels seus puntals, que s’han revaloritzat amb el seu pas pel club de l’Alt Urgell. És el cas de Tinara Moore, que ha acabat sent l’MVP de tota la Lliga regular, amb 18,5 punts de valoració de mitjana, a més de 15 punts i 7 rebots, així com Sydney Wiese, que ha tornat als EUA per reprendre la WNBA amb Los Angeles Sparks. “Ens agradaria que continuessin moltes jugadores, però serà gairebé impossible en molts casos, com Tinara i Sydney, que s’han revaloritzat molt i no podrem competir amb les ofertes que rebran d’altres equips”, va explicar Canut. Pel que fa a les jugadores nacionals, el Cadí està interessat que continuïn pràcticament totes, especialment Ariadna Pujol Irati Etxarri i Yoyo Nogic, que han estat de les més destacades aquesta temporada, a més de la jugadora del planter Anna Palma.

tracking