El Llista perd la imbatibilitat contra el cuer Igualada i cedeix la primera posició que va assolir dimecres per primera vegada en la seua història

El Llista perd la imbatibilitat contra el cuer Igualada i cedeix la primera posició que va assolir dimecres per primera vegada en la seua història || Els llistats sempre van anar a remolc, van jugar precipitats i ja porten gairebé tres anys sense guanyar els de l'Anoia

Jepi Selva condueix la bola davant l’atenta mirada del lleidatà de l’Igualada, Aleix Marimon (dorsal 2), i Sergi Pla, autor del primer gol.JOAN GÓMEZ

Poc li ha durat el liderat al Lleida Llista, que ahir el va cedir al perdre de forma clara (1-4) davant d’un Igualada que va evidenciar que la seua condició de cuer era del tot fictícia, com ja havia avisat Albert Folguera la vigília. Els llistats no van jugar un bon partit, res a veure amb el de fa quatre dies a la pista del Reus, on van batre un dels grans per enfilar-se per primera vegada en tota la seua història al liderat de l’OK Lliga. La precipitació i els nervis van jugar ahir una mala passada als llistats, que no van saber llegir bé el matx i van acabar encaixant la primera derrota oficial de la temporada. Ja havien caigut en la tercera jornada davant del Girona, també a Bell-lloc, una derrota que després li va restituir el Comitè de Competició per alineació indeguda d’un jugador rival.

Fins a l’equador de la primera part el partit va ser un intercanvi de cops sense que cap dels dos equips gaudís d’ocasions molt clares. Una de Bruno Di Benedetto a passada de Cañellas, una d’Andreu Tomàs en jugada personal i una altra de Vives a servei del francès van ser les aproximacions més destacades dels llistats.

Oriol Vives i Jepi Selva van fallar sengles faltes directes i Andreu Tomàs va enviar una bola al pal

El Llista va encaixar el segon gol, que va resultar clau, en superioritat per l’exclusió d’un rival

A l’altra porteria, Martí Serra va estar precís en un tret de Baliu i en una doble ocasió de Roger Bars.

Va ser a partir del minut 13 que les coses van començar a torçar-se amb el primer gol de l’Igualada, anotat per Pla de fort tret des de la mitjana distància. El gol va deixar descol·locat el Llista, que es va abocar a l’atac sense gaire criteri. Va tenir alguna oportunitat, però cap de prou clara com per equilibrar el marcador.

Després del descans, el Llista va reprendre el duel de la mateixa manera, sense controlar el joc i amb un Igualada que mossegava més. El lleidatà Aleix Marimon, natural de Bell-lloc, va avisar als sis minuts i César Vives, quatre després, va enviar la bola al pal.

El partit hauria pogut canviar en el minut 36 si hagués transformat Oriol Vives una falta directa per l’exclusió de Gerard Riba, per donar un cop de colze a un jugador local. Però el barceloní, clau dimecres amb els seus quatre gols davant del Reus, no va estar aquesta vegada inspirat, com tampoc els seus companys, que no van aconseguir crear perill durant els dos minuts que van jugar amb superioritat numèrica.