SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA

El Barça confia en Messi per guanyar la Supercopa

L'argentí es va entrenar ahir però Koeman no confirma la seua presència a l'equip

Messi, durant l’entrenament que l’equip blaugrana va fer ahir a Sevilla.

Messi, durant l’entrenament que l’equip blaugrana va fer ahir a Sevilla.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barcelona i Athletic es disputen avui la Supercopa d’Espanya (21.00/Vamos), primer títol d’aquesta temporada. Per als blaugranes és l’oportunitat de ratificar la millora que ha mostrat en els últims partits, i Koeman aspira a aconseguir el primer títol amb el Barça. El gran dubte és si podrà comptar amb Messi, baixa per molèsties a la semifinal, però que ahir sí que va entrenar-se amb els companys.

“Leo es va entrenar divendres individualment. Avui s’entrenarà –per ahir– i veurem. L’última paraula la té el jugador, que coneix el seu cos. Esperarem fins demà [amb referència a avui diumenge] per saber com està de les molèsties. Tenim esperances que pugui estar demà al partit”, va explicar en aquest sentit Koeman.

Koeman té l’ocasió de guanyar avui davant l’Athletic el primer títol com a entrenador blaugrana

Va reconèixer que jugar amb l’argentí “sempre et dona més opcions de guanyar. Si no hi és el número 1 del món, et falta alguna cosa. Amb Leo, l’equip és més fort, té més efectivitat, que de vegades ens falta”, va admetre. “Tenim el nostre sistema, el nostre joc. Per qualitat, si Leo hi és, l’equip és més fort. Si no pot ser-hi Leo, jugarà un altre i intentarem fer el mateix joc”.

Pel que fa a l’estat de l’equip, va afirmar que estava “bé, content per jugar la final”. “El cansament és important, però amb tres dies n’hi ha prou per recuperar-nos totalment. Ens espera un partit complicat amb un rival que treballa molt i és molt competitiu. Si ens pressionen, hem d’intentar dominar el partit. Vam veure que la Reial va pressionar bé i ens va costar entrar-hi. Esperem ser al nivell al qual estem últimament”, va valorar.

“És una final, és un títol. Per demostrar que som al bon camí, és important guanyar coses. No és el títol més important, però és un títol. Guanyar coses sempre convé per dir que estem en el bon camí”, va comentar el tècnic.

girona

El Girona va firmar ahir una de les sorpreses de la primera jornada de setzens de final de la Copa a l’eliminar el Cadis (2-0) amb un doblet de Valery Fernández. Els andalusos, còmodes a la competició regular de Primera divisió, van posar fi a una ratxa de quatre partits sense perdre, i l’equip de Montilivi, després de sumar tres punts dels últims 12 possibles a la Lliga, va aconseguir una injecció de moral abans de rebre l’Espanyol, que avui se les veurà amb un altre Primera, l’Osasuna, també a la Copa.

El Cadis no va ser l’únic equip de la màxima categoria que va dir ahir adeu al torneig del KO. El primer a fer-ho va ser l’Alabès, que al debut d’Abelardo a la banqueta va rebre un sever correctiu a Almeria, que el va golejar per 5-0, un resultat que va fer molt mal als bascos, que no van saber reposar-se després del matiner gol d’Umar Sadiq. L’expulsió de Tomás Pina passada la mitja hora va ser el cop de gràcia a l’eliminatòria.

Un altre equip de Primera que va caure eliminat va ser l’Elx que, al partit que tancava la jornada d’ahir, va perdre 2-0 al camp del Rayo Vallecano.

Amb les eliminacions d’Alabès, Cadis i Elx ja són set els equips de Primera que han dit adeu a la Copa després de Celta, Getafe, Atlètic i Osca, caiguts a la ronda anterior.

Sí que van passar a vuitens el Sevilla, Valladolid i Llevant, encara que amb moltes dificultats. Els andalusos i els de Pucela van superar a la pròrroga Leganés (0-1) i Penya Esportiva (1-4), de Segona B, respectivament, i els valencians al Fuenlabrada en els penals (1-1).

Messi, durant l’entrenament que l’equip blaugrana va fer ahir a Sevilla.

Messi, durant l’entrenament que l’equip blaugrana va fer ahir a Sevilla.EFE

tracking