SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Atlètic Lleida: Amb l'ascens com a meta

Atlètic Lleida. Josep Maria Turull lidera un nou projecte del club, que continua confiant en una plantilla jove i de molta qualitat per assolir molt aviat una superior categoria

L’Atlètic Lleida debuta diumenge amb el derbi davant l’Alcarràs i en la tercera jornada rebrà l’històric Gavà.

L’Atlètic Lleida debuta diumenge amb el derbi davant l’Alcarràs i en la tercera jornada rebrà l’històric Gavà.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic Lleida inicia diumenge amb un derbi contra l’Alcarràs el seu nou projecte a Primera Catalana amb un únic objectiu, aconseguir una plaça d’ascens a Tercera RFEF després d’una temporada marcada per la pandèmia de Covid. Per conquerir aquesta ambiciosa meta, ha confiat la banqueta a Josep Maria Turull, entrenador amb qui el Mollerussa va brillar el curs anterior i que segueix amb la filosofia del club, jugadors joves i de molta qualitat. La marxa de molts futbolistes a altres competicions a causa de l’aturada de la temporada 2020-21 ha obligat la direcció tècnica ha reformular una plantilla amb fins a 11 novetats i la majoria procedents del Mollerussa.

Balagué, Quini, Genís i Caño són els quatre jugadors que arriben de l’equip del Pla, mentre que destaquen les incorporacions de jugadors amb experiència com Marcel Ormo (Fraga) en defensa i Joel Huertas (Igualada) al centre del camp. La saga també s’ha reforçat amb Cases, del Binèfar, i Masegosa, procedent del Sant Maure.

Marc Enríquez (Valls) i Ramonet (Borges) apuntalaran la zona mitjana i en atac l’Atlètic s’ha emportat Pere Pons, del Lleida Esportiu. Onze novetats que es barregen amb la continuïtat del bloc de la passada temporada, en la qual l’equip del Ramon Farrús va ser sisè en la primera fase.

Caldrà esperar a la competició oficial per veure els resultats que ha aconseguit Turull durant aquestes setmanes, però en pretemporada l’Atlètic ha deixat molt bones sensacions i s’ha alçat amb el títol de campió de la Copa Lleida, al derrotar dissabte passat el sorprenent Balaguer (2-0).

El tècnic ja va advertir que no li agrada parlar d’objectius, però està clar que el seu equip parteix com un dels favorits per ser a dalt. “Els objectius a llarg termini t’acaben confonent en el dia a dia. Anirem cremant etapes i quan assolim l’última veurem en quina situació estem i a què podem aspirar, encara que espero que sigui a objectius importants.”

Sobre el seu concepte d’equip en aquesta etapa a l’Atlètic Lleida, Turull va assenyalar que “cal tenir una personalitat pròpia, uns jugadors que dominin el joc a través de la gestió de la pilota i amb fam des del primer minut”. A més, el club, gràcies al conveni de col·laboració amb l’Atlètic Segre, podrà dotar la primera plantilla de les joves promeses sorgides de l’entitat de Cappont durant un futur no gaire llunyà.

Els blaus debuten diumenge (12.00) al terreny de joc de l’Alcarràs en el primer derbi lleidatà de la temporada a Primera Catalana, mentre que en la segona jornada descansaran. D’aquesta forma, el primer partit al Farrús haurà d’esperar, fins al 17 d’octubre, amb el duel contra el Gavà.

L’Atlètic Lleida debuta diumenge amb el derbi davant l’Alcarràs i en la tercera jornada rebrà l’històric Gavà.

L’Atlètic Lleida debuta diumenge amb el derbi davant l’Alcarràs i en la tercera jornada rebrà l’històric Gavà.POL PUERTAS

tracking