SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

El Sagrat Cor Trail esgota les inscripcions

La prova d'Alguaire, la cinquena edició de la qual es disputarà el 13 de febrer, comptarà amb 150 participants en la cursa de 15 quilòmetres i 150 més en la caminada d'11 km

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Sagrat Cor Trail d’Alguaire ja ha esgotat les tres-centes inscripcions que tenia disponibles per a la cinquena edició, prevista per al 13 de febrer, 150 per a la cursa, que dilluns passat van quedar esgotades, i 150 per a la caminada, els dorsals de la qual es van acabar als deu dies d’obrir el termini d’inscripció. Aquesta limitació a tres-cents participants no ve donada per les restriccions per la Covid, sinó que és decisió de l’organització ja des dels inicis “per donar un bon producte als participants”, va assenyalar Jordi Terrado, director de la prova.La carrera trail del Sagrat Cor tindrà 15 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 450 metres, transcorrerà per camins i senders amb sis pujades i baixades de nivell mitjà però exigent, i tindrà com a colofó la pujada de les 327 escales fins al mirador del Sagrat Cor, on estarà situada la meta. La caminada, per la seua part, tindrà un traçat d’11 quilòmetres i 150 metres de desnivell acumulat, i discorrerà en un 75 per cent pel circuit de la trail.

“Serà apte per a tots els públics”, va apuntar Terrado. El diputat provincial Joan Gilart va dir durant la presentació d’ahir que aquestes proves normalitzen la situació, que continua estant afectada per la pandèmia. “La gent necessita aquesta mobilitat, aquesta tornada a la normalitat, i sembla que ho estem aconseguint”, va dir.

Pilar Serra, regidora d’Esports de l’ajuntament d’Alguaire, va destacar la col·laboració de tot el poble (uns seixanta voluntaris). “A cada família hi ha gent que participa d’una manera o una altra en la prova”, va assenyalar.D’altra banda, els participants de la trail gaudiran de dos avituallaments intermedis i un de final, mentre que els de la caminada, al marge del refrigeri a la meta, en tindran un altre en un punt intermedi.

tracking