SEGRE

CARRERES POPULARS

Mònica Malla i Òscar Monclús, campions del Sagrat Cor Trail

Els atletes Mònica Malla (Club Esportiu Rocko Almenar) i Òscar Monclús (Pedala.cat) es van proclamar campions de la carrera Sagrat Cor Trail d’Alguaire

Els atletes, al punt de sortida abans de començar la carrera.

Els atletes, al punt de sortida abans de començar la carrera.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els atletes Mònica Malla (Club Esportiu Rocko Almenar) i Òscar Monclús (Pedala.cat) es van proclamar campions de la carrera Sagrat Cor Trail d’Alguaire, competició disputada ahir que en aquesta edició comptava amb dos modalitats diferents, una caminada i el trail. Al recorregut del trail, en la categoria masculina, l’atleta Òscar Monclús (Pedala.cat) es va proclamar campió amb un temps total d’1:07:33. La segona posició va ser per a Marc Toda (UEC Anoia), amb 1:08:35, seguit de Paul Iacob (Club Atletisme Aitona) amb un temps d’1:09:40. En l’apartat femení, Mònica Malla (Club Esportiu Rocko Almenar) va aconseguir quedar en primera posició, amb un temps total d’1:15:47, seguida d’Anna Roset (CE Arbeca) i Anna Jové (independent), amb un temps d’1:25:58 i 1:32:50, respectivament.

El Sagrat Cor Trail, amb les seues dos modalitats, va superar les 150 inscripcions en la seua quarta edició. La caminada tenia un recorregut d’onze quilòmetres, amb 150 metres de desnivell, i el trail era de quinze quilòmetres, amb 450 metres de desnivell. Amb aquestes dos categories, la cursa era oberta a tot el públic. La pròxima cita de la Lliga de Ponent serà la Mitja de Balaguer, que tindrà lloc diumenge vinent, 20 de febrer.

tracking