SEGRE

SUCCESSOS

Una activista de Femen intenta emportar-se el nen Jesús del pessebre del Vaticà

La Policia italiana i un membre de la Gendarmeria van intervenir immediatament impedint que la dona s’emportés la figura

Una activista de Femen intenta emportar-se el nen Jesús del pessebre del Vaticà

Una activista de Femen intenta emportar-se el nen Jesús del pessebre del VaticàEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una suposada activista del grup feminista Femen ha estat detinguda avui quan intentava emportar-se la figura del nen Jesús del pessebre instal·lat a la Plaça de San Pedro del Vaticano.

La dona de 24 anys i de nacionalitat ucraïnesa va ser detinguda per la Gendarmeria vaticana i la Policia italiana per actes obscens en lloc públic, lesions a públic oficial i intent de robatori, van informar els mitjans italians.

El fet va succeir durant el matí quan una dona que es trobava a prop del pessebre col·locat a la plaça de San Pedro es va treure l’abric i va quedar seminua, amb el pit descobert, i es va abalançar cap a la figura del nen Jesús cridant en anglès: "God is woman" (Déu és una dona).

La Policia italiana i un membre de la Gendarmeria van intervenir immediatament impedint que la dona s’emportés la figura i la van detenir mentre ella oposava resistència llançant-se a terra.

Les forces de l’ordre també van detenir una altra jove que l’acompanyava.

El 2014, també el dia de Nadal, una altra suposada activista del grup feminista va intentar igualment robar la figura del nen Jesús i també va ser detinguda i posteriorment posada en llibertat amb càrrecs.

tracking