SEGRE

OPTOMETRIA RECONEIXEMENT

Un gimnàs de la visió de premi

Federòptics Roure de Mollerussa rep el guardó Talent d’Innovació per aquest espai que va obrir fa un any || Treballen l’habilitat visual de nens i adults amb exercicis d’entrenament

Al centre, Manuel Roure i, a la seua esquerra, Núria Baldrich i Núria Roure, a l’entrega del premi.

Al centre, Manuel Roure i, a la seua esquerra, Núria Baldrich i Núria Roure, a l’entrega del premi.FEDERÒPTICS ROURE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gimnàs de la visió que Federòptics Roure va posar en marxa a Mollerussa ara fa un any i mig per treballar l’habilitat visual de nens i adults va rebre la setmana passada el reconeixement de la Welcome Talent Society, que li va atorgar a Barcelona el Premi Talent d’Innovació en la categoria de Comerç.

“És un reconeixement a la tasca que fem a la província de Lleida des de fa més de quaranta anys en el camp de l’optometria. La posada en marxa del gimnàs ens ha permès passar d’un centre clàssic a un altre on el client n’és part activa i on l’escenografia fa que sigui un espai agradable”, van explicar Núria Baldrich, responsable del Gimnàs de la Visió, i Núria Roure, gerent de Federòptics Roure, que van assistir a la gala al costat del fundador de l’òptica, Manuel Roure.

“En el temps que fa que hem obert han passat centenars de persones i hem pogut comprovar que els exercicis d’entrenament funcionen”, apunten des de l’òptica. L’objectiu és, amb un pla personalitzat, millorar l’agudesa visual, la coordinació i el desenvolupament motor, la concentració en el treball i la velocitat de lectura. El jurat de l’entitat que va entregar els premis, que pretenen difondre el millor talent català contemporani, va escollir el guanyador d’entre finalistes de la talla de Torrons Vicens d’Agramunt o Bon Preu Esclat.

Premi d’honor per al lleidatà Antoni Gelonch

A banda del guardó per a Federòptics Roure, també hi va haver reconeixement per a un altre lleidatà, en aquest cas Antoni Gelonch, a qui se li va entregar un dels tres premis d’honor, en aquest cas com a humanista. Mecenes i col·leccionista d’art, va estudiar Farmàcia i Dret i actualment és el president d’honor de la Welcome Talent Society i compta amb una col·lecció privada (Col·lecció Gelonch Viladegut) de gravats i llibres d’art.

Al centre, Manuel Roure i, a la seua esquerra, Núria Baldrich i Núria Roure, a l’entrega del premi.

Al centre, Manuel Roure i, a la seua esquerra, Núria Baldrich i Núria Roure, a l’entrega del premi.FEDERÒPTICS ROURE

tracking