SEGRE

LLEIDA, DE FESTA

Música, jocs i tradició omplen Lleida

Torregrossa, Linyola, Llimiana, el Vilosell, Albesa o Llardecans van ser algunes de les localitats que van celebrar les festes majors || Els parcs aquàtics, activitat estrella per fer front a la calor

461490_1.jpg

461490_1.jpgSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de pobles de les comarques de Lleida han celebrat aquest cap de setmana les festes majors. I és que gairebé noranta localitats esclaten en festes al voltant de la Mare de Déu d’Agost i organitzen multitud d’activitats que fan les delícies de petits i grans. La música i els jocs populars van omplir ahir els carrers de localitats com Llimiana, Torregrossa, Linyola, Albesa, el Vilosell, Tarrés, Àger, Llardecans o Maials, on els més petits tenien previst passar-s’ho d’allò més bé amb un tobogan urbà. A Albesa, prop de 300 persones van poder assistir a una visita guiada a la vila romana del Romeral, una activitat que va incloure tallers per als nens i un vermut a preus populars. El fil musical de la jornada el va posar el quartet Voralmar amb una sessió de ball.

Per tal de fer front a les altes temperatures, que van vorejar els 38 graus a Ponent, els veïns de Linyola van instal·lar un parc aquàtic a les piscines municipals.

Prop de noranta pobles lleidatans celebren les festes patronals al voltant de la Mare de Déu d’Agost

El mag Shado, finalista al programa Got Talent de Telecinco, va ser l’encarregat de sorprendre els assistents d’aquesta localitat del Pla d’Urgell amb els seus trucs impossibles.

La cultura popular va ser la protagonista a Àger, on la celebració del tradicional Cós de la Cordera, una llonganissada popular i una revetlla musical van posar el colofó a la festa major. Per a gaudi tant de petits com de grans, Llardecans va organitzar ahir un parc aquàtic a les piscines, jocs tradicionals i bitlles. Les sardanes i la música de Mambo Group van tancar el programa festiu.

461490_2.jpg

461490_2.jpgSEGRE

461490_3.jpg

461490_3.jpgSEGRE

461490_4.jpg

461490_4.jpgSEGRE

461490_5.jpg

461490_5.jpgSEGRE

tracking