SEGRE

LLEURE MOSTRA

Els mags se citen a Montgai

Des de demà i fins diumenge se celebra la Fira de la Màgia al Carrer || El Mag Lari tancarà l’edició, que comptarà amb 40 artistes i 70 actuacions

L’onzena edició de Montgai Màgic es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.

L’onzena edició de Montgai Màgic es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d’una quarantena de mags, professionals i amateurs, participaran aquest cap de setmana a l’onzena edició de la Montgai Màgic, la Fira de Màgia al Carrer, i oferiran unes 70 actuacions en una dotzena d’escenaris repartits per tot el poble. La fira començarà demà amb les activitats per a 250 alumnes d’entre tres i dotze anys procedents d’escoles de la zona. Divendres serà el torn de la Màgia Solidària amb Allem, la federació que d’entitats socials que atén persones amb discapacitat de les comarques de Lleida.

Els tres caps de cartell són el Mag Lari, que serà l’encarregat de clausurar diumenge la mostra amb el seu espectacle Una nit amb el Mag Lari (12 euros); Charlie Mag, un il·lusionista premiat a nivell internacional amb la màgia de manipulació; i Raul Black, que oferirà l’espectacle central, Hurricane, basat en les grans il·lusions (8 euros). La resta d’espectacles són gratuïts o de taquilla inversa.

L’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, va recordar que “és una fira que convida mags no professionals que volen demostrar les seues habilitats, així com representants artístics que volen descobrir cares noves i mags professionals”, durant la presentació ahir a la Diputació de Lleida. Montgai Màgic està organitzat per l’ajuntament de Montgai, l’Associació Amics de la Màgia i l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) i compta amb el suport de la Diputació.

Precisament, la vicepresidenta segona d’aquesta institució, Estefania Rufach, va elogiar iniciatives com aquesta per potenciar els atractius del territori.

tracking