SEGRE

TURISME GENT GRAN

L'Imserso dobla els vols de jubilats a Mallorca des d'Alguaire

Es doblen els viatges de l’Imserso a Mallorca, amb 25 vols de la línia regular des de l’aeroport lleidatà, encara que Menorca ‘cau’ de l’oferta || La previsió és que hi hagi 100 places a cada avió

Gent gran informant-se de l’oferta de viatges, dilluns a l’agència Ilertravel de Mollerussa.

Gent gran informant-se de l’oferta de viatges, dilluns a l’agència Ilertravel de Mollerussa.VIATGES ILERTRAVEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa de vacances de l’Imserso s’ha fet esperar aquest any, però sembla que valdrà la pena i els lleidatans tindran més oportunitats per visitar Mallorca. I és que, segons constava ahir, un dia abans que arranqui la venda de viatges a Ponent, a la pàgina web de Mundosenior, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) que s’encarrega d’organitzar els viatges per a jubilats a les Balears i les Canàries, hi ha previstos 25 vols de la línia regular a Mallorca entre el novembre i l’abril, el doble dels que van sortir l’any passat (12). Tanmateix, en aquesta ocasió no hi haurà sortides a Menorca, per la qual cosa la gent gran haurà de volar en els set viatges programats des del Prat, amb el transport per carretera des de Lleida inclòs en el preu. La companyia Air Nostrum no contractarà cap vol addicional i els viatges programats a Mallorca formen part de la línia regular que opera durant tot l’any, amb sortides els divendres i els diumenges. La previsió és que cadascun tingui un centenar de places, per la qual cosa l’oferta total per volar des d’Alguaire amb l’Imserso serà de 2.700 places, encara que Mundosenior no descarta que al llarg de la temporada s’afegeixin noves sortides i destinacions en funció de la demanda.

Pel que fa a la modalitat dels viatges, es tracta de paquets de vuit dies de durada que varien dels 246 als 413 euros. Un altre dels paquets de viatge inclou les illes Canàries, que oscil·laran entre els 324 i els 609 euros i comptarà amb modalitats de vuit, deu o quinze dies.

Els viatges duraran vuit dies i tindran un preu d’entre 246 i 413 euros, en funció de la modalitat

L’última de les opcions disponibles és el turisme d’interior, que, en aquesta ocasió, gestionarà Mundiplan i oferirà tres modalitats diferents: capitals de província, circuits i turisme de naturalesa.

La venda del programa de vacances per a persones jubilades comença avui a les agències de viatges de Catalunya i s’allargarà fins divendres. Per poder fer les reserves, els jubilats que estiguin acreditats han d’haver rebut una carta a la qual figura el dia que han d’acudir a l’agència, que dependrà de l’edat de cada pesona, la seua renda, l’historial de viatges a l’Imserso i el grau de discapacitat, entre altres factors.

La venda es retarda un mes per la disputa judicial de Mundosenior

Mundosenior i Mundiplan han gestionat des de l’any 2015 aquests viatges per a la gent gran, el primer encarregat, de la costa i interior i el segon, de les illes. Tanmateix, aquest any s’han invertit els papers, motiu pel qual Mundosenior va presentar un recurs que va retardar tot el procés del programa de l’Imserso. L’any passat, la venda de les sortides va començar a mitjans de setembre i els primers viatges ja estaven disponibles a l’octubre.

tracking