SEGRE

ESNOTICIA

Les guarderies de Barbens i Vilagrassa tanquen per contagis

Vuit grups més de col·legis de Lleida, confinats i al d'Almenar ja són nou

Aquesta setmana es van fer proves PCR al col·legi d’Almenar, on més de la meitat d’alumnes estan confinats.

Aquesta setmana es van fer proves PCR al col·legi d’Almenar, on més de la meitat d’alumnes estan confinats.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les llars d’infants de Barbens i Vilagrassa es mantindran tancades després de detectar-se casos de Covid-19 entre els nens. Amb aquests, ja són tres els centres clausurats a la província de Lleida, després del tancament de la guarderia d’Almenar. La de Vilagrassa estarà tancada durant deu dies al detectar-se un positiu en un dels nens. Així ho va confirmar ahir l’alcalde, Jordi Serés, que va assegurar que s’han seguit tots els protocols. Després de confirmar-se la prova PCR positiva, van informar les famílies. El tancament afectarà dotze nens i tres educadores. D’altra banda, l’ajuntament de Barbens va informar que, a causa d’un positiu a la guarderia i el menjador, Salut ha acordat el tancament de l’escola bressol durant catorze dies i el confinament dels usuaris del menjador per deu dies.

Així mateix, ja hi ha vuit grups més confinats. En concret, tres al col·legi d’Almenar (que ja té 9 grups aïllats que afecten 179 persones, més de la meitat de l’escola); dos més al Fedac i un a l’escola Camps Elisis i a la Teresa Bergadà d’Alguaire. També hi ha un quart grup confinat al col·legi Valeri Serra de Bellpuig. Segons va informar Educació, hi ha més centres afectats per casos de Covid però que no han requerit l’aïllament de cap grup. Es tracta dels instituts Canigó d’Almacelles i Maria Rúbies de Lleida i els col·legis Arabell, Pompeu Fabra de Mollerussa i Arrels II de Solsona. Segons va assenyalar el departament, hi ha 822 persones confinades.

tracking