SEGRE

INICIATIVES CELEBRACIONS

Trobades nadalenques des de casa

La Pometa ofereix experiències digitals “úniques” als negocis per celebrar les festes en època de Covid || Amb l'objectiu de reforçar la relació entre treballadors i empreses

Laia Rogel, Glòria Mora i Iván Pascual, impulsors de l’Encontre Nadalenc Digital per a empreses.

Laia Rogel, Glòria Mora i Iván Pascual, impulsors de l’Encontre Nadalenc Digital per a empreses.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara és aviat per saber com es podran celebrar les festes nadalenques, malgrat que amb tota probabilitat caldrà buscar alternatives per evitar les trobades multitudinàries propis d’aquestes dates. Per a totes aquells negocis que vulguin conservar l’essència dels sopars d’empresa i vulguin mantenir el seu equip motivat en l’era del teletreball, l’agència lleidatana La Pometa, Gloriamora Empowering Relations i el xocolater Iván Pascual ofereixen “un acte de Nadal digital, adaptat a cada marca”.

Així ho va explicar ahir Laia Rogel, CEO de La Pometa, que va destacar que “volem aprofitar el potencial que ens ofereixen les noves tecnologies per transmetre l’emoció i la màgia que es viu en els encontres nadalencs a cada una de les cases dels membres d’una empresa, ja sigui amb experiències digitals que incloguin tastos de xocolate, sopars o fins i tot espectacles d’humor. Les possibilitats són infinites i la nostra especialitat és la creativitat”.

En aquesta línia es va expressar també Glòria Mora, la fundadora i creadora digital de Gloriamora Empowering Relations, que va subratllar que “en una època que està marcada pel teletreball i les pantalles, són més importants que mai aquestes petites accions que fan sentir el treballador que forma part de l’empresa”.

L’experiència OnLive, personalitzada per a cada empresa, inclourà un kit nadalenc que “farà tangible aquesta peculiar celebració”. Des que van posar en marxa aquest nou projecte fa tot just uns dies, ja hi ha tres empreses que s’han interessat per aquestes accions nadalenques digitals.

tracking