SEGRE

Les cinc bombes de l'entrevista dels ducs de Sussex a Oprah Winfrey

Les cinc bombes de l'entrevista dels ducs de Sussex a Oprah Winfrey

Les cinc bombes de l'entrevista dels ducs de Sussex a Oprah WinfreyEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Meghan Markle i el príncep Harry es van sincerar en una conversa de dos hores amb la famosa presentadora nord-americana Oprah Winfrey emesa ahir a la nit als Estats Units per la CBS. La parella va parlar de les pressions de la família reial, de racisme i de salut mental, entre altres temes. "És contingut explosiu: pur, revelador i enormement nociu per al Palau [de Buckingham]", va recalcar el periodista de la BBC especialitzat en la monarquia britànica, Jonny Dymond.

1. Suïcidi. Un dels moments més dramàtics de l’entrevista va ser quan la periodista va preguntar a la duquessa de Sussex sobre algunes de les seues declaracions passades, en les quals descrivia la seua etapa com a membre de la reialesa al Regne Unit com una cosa gairebé impossible de "sobreviure". "Simplement no volia continuar vivint", va respondre Markle. La duquessa de Sussex va assegurar que va sol·licitar ajuda a "la Institució" (el Palau de Buckingham) però la seua petició va ser rebutjada. Va ser després d’aquest episodi després del qual van decidir apartar-se dels seus rols, el març de 2020, i marxar del país, després de denunciar la discriminació, mentides i persecució dels tabloides britànics.

2. Racisme. La duquessa de Sussex va assegurar que hi va haver converses de membres de la família sobre com de fosca seria la pell del seu primogènit Archie quan naixés: "[sobre] què significaria o com es veuria" El príncep Harry també va dir que li havia dolgut que ningú de la seua família condemnés la cobertura mediàtica racista sobre ells.

3. Disputes familiars. El príncep Harry va explicar que el seu pare, el príncep de Gal·les i hereu al tron, va deixar d’atendre'l el telèfon enmig de la crisi. "M’assec realment decebut, perquè ell [el seu pare] ha passat per una cosa|mica similar, sap el que és el dolor... i Archie és el seu net". Sobre el seu germà, el príncep William, va manifestar que estan en "camins diferents", i els va descriure tant a ell com el seu pare com "atrapats" en el sistema.No obstant, el fill de Lady Di va assegurar que té "molt bona relació" amb la seua àvia, la reina Isabel.

4. Meghan i Kate. La periodista també va preguntar a Meghan Markle per la seua relació amb la duquessa de Cambridge, Kate Middleton, després dels rumors sobre que la primera havia fet plorar a la segona per un desacord entorn d’uns vestits de flors del casament d’Harry i Meghan. La duquessa de Sussex va dir que en realitat el que va passar va ser "el contrari", i que Kate es va disculpar posteriorment.

5. Una nena. Meghan i Harry van anunciar que el nadó que esperen, el seu segon fill, serà una nena.

.

 

tracking