SEGRE

Pacha La Pineda no tornarà a obrir

Una sentència judicial els obliga a invertir una important suma de diners per fer obres d'insonorització

Una dona observant els treballs de regeneració de la platja de la Pineda (Vila-seca).

Una dona observant els treballs de regeneració de la platja de la Pineda (Vila-seca).ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de més de 30 anys sent el referent de l'oci nocturn a la Costa Daurada, sembla que l'emblemàtica discoteca no tornarà a obrir portes, segons explica el Diari La Ciutat. Fonts internes de Pacha La Pineda han apuntat a aquest diari que, de moment, a l'estiu no obrirà. “No es pot confirmar oficialment que ja no torni a obrir, però hi ha un 95% de possibilitat que sigui així”, asseguren. De moment, els treballadors estan en ERTE a l’espera que se’ls comuniqui la decisió final.

Als problemes econòmics derivats de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19, s’ha de sumar que, en cas que el Procicat autoritzés la reobertura de l’oci nocturn, els propietaris de la discoteca han de realitzar una important inversió per activar les mesures correctores marcades per una sentència judicial del passat mes de novembre.

Aquesta sentència neix d’una denúncia que l’any 2019 va fer un veí de la zona perquè el soroll de la discoteca no el deixava dormir. Després de comprovar-se que els decibels emetia la discoteca estaven per sobre dels permesos, la jutgessa va decidir multar l’Ajuntament de Vila-seca a pagar 5.000 euros d’indemnització al veí per no haver pres mesures abans i haver fet els ulls grossos.

Des del consistori s’ha abonat la indemnització al veí de La Pineda i s’ha obligat la discoteca a realitzar obres d’insonorització per poder tornar a obrir. Cal recordar que la concessió de Pacha La Pineda acaba el 31 de desembre de 2022, després que s’allargués un any per culpa de la pandèmia.

tracking