SEGRE

GUARDONS UNIVERSITAT

Homenatge al lideratge social

El Consell Social de la UdL reconeix amb els seus premis anuals Indulleida, Intech3D-Invelon, la Diputació i l'UCI de l'Arnau de Vilanova || Amb una cerimònia de lliurament al Rectorat

El doctor Jesús Caballero va recollir ahir el premi del Consell Social de la UdL de mans de Josep Pon.

El doctor Jesús Caballero va recollir ahir el premi del Consell Social de la UdL de mans de Josep Pon.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Consell Social de la Universitat de Lleida va retre ahir homenatge als 160 professionals que conformen l’equip de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Arnau de Vilanova amb l’entrega dels seus guardons anuals. En una cerimònia a la sala d’actes del Rectorat que va comptar amb acompanyament musical del Quartet Ilerda, el màxim òrgan de participació de la societat a la UdL, presidit per Delfí Robinat, va aplaudir el gran compromís social del personal de neteja, auxiliars clínics, infermeres i infermers i metges d’aquest servei hospitalari, així com “la seua resiliència i esforç al posar en risc les seues vides per cuidar de les nostres” en la primera línia de batalla contra la Covid-19. En la quarta edició d’aquests reconeixements, el Consell Social també va elogiar el compromís amb la UdL i amb el desenvolupament del territori de les empreses Indulleida, dedicada a la fabricació de derivats de fruites, i les consultories tecnològiques i d’impressió 3D Intech3D-Invelon.

En la categoria d’institucions, van distingir la Diputació pel seu suport a la universitat “des de la cessió d’espais, el finançament d’edificis i el suport a projectes que han fet gran la UdL”. L’acte, que va comptar amb la presència de Robinat, el rector Jaume Puy, Rosa Eritja de Foment de Treball, i Xavier Ramon del Consell l’Estudiantat de la UdL, també va premiar els set millors TFG de set alumnes que continuen cursant un màster a la universitat de Lleida. Els guardonats van ser Oriol Alàs, Míriam Cerón, Laura Calvo, Guillem Galofré, Júlia Calsina, Cristian Manuel Merola i Maria Beltrán.

En l’apartat de Bones pràctiques de responsabilitat social corporativa, el Consell Social va premiar els TFM i TFG de la facultat de Dret, Economia i Turisme elaborats amb la metodologia Aprenentatge i Servei.

Reconeixement a la lluita incombustible contra la pandèmia de la Covid-19

“Lleidatans, podeu estar orgullosos de la vostra sanitat i de la vostra universitat.” Amb aquestes paraules va començar ahir el seu discurs d’agraïment el cap de servei de l’UCI de l’Arnau, Jesús Caballero, qui va recollir el premi del Consell Social de la Universitat de Lleida de mans de Josep Pon, cap de Publicitat del Grup SEGRE, que va estar ingressat 91 dies a la Unitat de Cures Intensives d’aquest hospital, lluitant contra la Covid. En representació de tot el seu equip, Caballero va agrair el suport de la UdL en la lluita incansable durant la pandèmia, que ara assoleix la setena onada a Lleida.

Va destacar que en els dos últims anys, les UCI de l’Arnau i del Santa Maria han atès més de 2.000 pacients, 800 dels quals amb Covid.

El doctor Jesús Caballero va recollir ahir el premi del Consell Social de la UdL de mans de Josep Pon.

El doctor Jesús Caballero va recollir ahir el premi del Consell Social de la UdL de mans de Josep Pon.MAITE MONNÉ

tracking