SEGRE
VÍDEO. Presentació del parador del Roser

VÍDEO. Presentació del parador del Roser

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de conversió del Roser en parador, que van començar el 2010 i van finalitzar el novembre de l’any passat, ja es poden veure en un vídeo que ha publicat Paradores de Turismo als seus perfils socials.

El vídeo

> Més continguts: Imatges de l'interior

El cost total de l’obra supera els 16,5 milions, que ha finançat Turespaña (14,8 en l’edifici) i Paradores de Turismo (1,69 en subministraments i instal·lacions i decoració). L’hotel té quatre estrelles i compta amb 53 habitacions (una d’adaptada, una suite i dos familiars), situades entorn del claustre central, en el qual està situada la recepció, cafeteria i sales de reunions. Disposa de spa i pàrquing, i l’antiga església del convent acull el restaurant principal. L’edifici està protegit i declarat Bé Cultural d’Interès Local.

Per als Amigos de Paradores, el preu és de 85 euros. L’allotjament de nens de fins a dotze anys en llit supletori és gratis i per a un adult costa 30 euros. Per més endavant, el web inclou tarifes de 80 euros només per allotjament, 114 incloent esmorzar i 171 amb mitja pensió.

El parador del Roser és el quart de la província de Lleida, després dels de la Seu d’Urgell, Arties i Vielha. Aquest últim va ser el primer a obrir, el 24 de juliol del 1966. De fet, Lleida concentra la meitat dels vuit paradors que hi ha a Catalunya. La xarxa estatal compta amb 96.

tracking