SEGRE

TRIBUNALS SALUT PÚBLICA

Tres judicis per tràfic de drogues la setmana que ve a l’Audiència de Lleida

Fiscalia demana penes de fins a set anys

Imatge de la droga confiscada als acusats de Tàrrega.

Imatge de la droga confiscada als acusats de Tàrrega.AJUNTAMENT DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial de Lleida ha assenyalat per a la setmana que ve tres judicis, tots per tràfic de drogues, en què els acusats s’enfronten a peticions de fins a set anys de presó. El primer està assenyalat per al dimecres 18 d’octubre en una vista en la qual es jutjaran diverses persones acusades dels delictes de grup criminal i contra la salut pública, segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els fets van tenir lloc a la Seu d’Urgell els anys 2013 i 2014. Segons va explicar el fiscal, els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que en un establiment dedicat a l’exercici de la prostitució es preparaven i venien substàncies estupefaents, tot de forma coordinada entre els diferents acusats. Els Mossos ho van descobrir al visionar unes imatges d’una càmera. El Ministeri Públic demana per als acusats condemnes que van de set a un any de presó.

De cara a dijous, hi ha previst el judici contra un home acusat de traficar amb droga també a la capital de l’Alt Urgell. L’encausat, segons l’escrit de qualificació del fiscal, va contactar amb una altra persona al bar de l’estació d’autobusos d’aquesta ciutat per vendre-li heroïna. S’enfronta a una petició fiscal de cinc anys de presó.

Dos casos a la Seu d’Urgell, un en un prostíbul, i l’altre, a Tàrrega

Per aquest dijous també està fixat el judici contra dos homes que van ser detinguts el febrer de l’any passat a Tàrrega i s’enfronten a peticions de pena de quatre i cinc anys de presó. Es tracta de dos veïns de Balaguer que van ser detinguts per la Policia Local, que els va interceptar vint grams de cocaïna. Van intentar fugir després de mostrar una actitud sospitosa al carrer Josep Maria Folch. Quan van escorcollar el vehicle, van intentar fugir sense èxit amb la droga.

tracking