SEGRE

Cau un arbre de grans dimensions a prop d'una església de Lleida

Imagen del árbol caído en el cruce de la calle la Mesquita con la plaza Aurembiaix d'Urgell.

Cau un arbre de grans dimensions a prop de l'església de Sant Llorenç de LleidaAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un arbre de grans dimensions va caure a última hora d’ahir en l’encreuament del carrer la Mesquita amb la plaça Aurembiaix d’Urgell de Lleida, a prop de l’església de Sant Llorenç.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 20.00 hores, encara que la brigada municipal de jardineria es va encarregar de retirar l’arbre, que no va arribar a obstaculitzar la via ni va causar danys personals. Un succés similar es va produir fa tot just uns dies, quan un arbre va sorprendre divendres passat els veïns del barri del Clot de les Granotes després de caure al mig de la plaça de la Constitució, sense que causés danys personals però sí que va tombar un fanal de l’enllumenat públic.

Després del succés, els electricistes municipals van desconnectar el punt de llum i van retirar el fanal afectat i els tècnics de jardineria van dur a terme les tasques per retirar l’arbre de la plaça. Anteriorment, l’últim arbre que va caure a la ciutat va ser al Secà de Sant Pere i el succés es va relacionar amb les fortes pluges que hi va haver a les localitats de Ponent el 28 de maig passat.

tracking