SEGRE

FESTES

Estàtues Humanes a l'Eix de Lleida

Una iniciativa de l’associació de comerciants

Estàtues Humanes a l'Eix de Lleida

Estàtues Humanes a l'Eix de LleidaM. ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Eix Comercial s’ha omplert d'estàtues humanes, mercès a la iniciativa promocional de l’associació de comerciants. Una acció té com a objectiu crear espais singulars a la zona comercial, on els clients poden gaudir de l’art propi dels personatges.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i del Comerç, Rafael Peris, ha assistit a la posada en marxa d’aquesta acció promocional, juntament amb els regidors Marta Gispert i José Luis Osorio, que també han volgut acompanyar als comerciants, representants en la figura del president de l’Eix, Llorenç González, i de la presidenta de la Federació de comerç, Roser Eritja.

Les estàtues s’han distribuït aquest matí per tots els carrers de l’Eix Comercial creant així una continuïtat artística molt especial i amb un treball professional darrera de cada estàtua. A la tarda, de les 6 a les 8 del vespre, tornaran a exposar-se, perquè els clients i visitants de la zona comercial puguin fotografiar-se amb les estàtues i així participar en el concurs de fotografia a través de les xarxes socials. Els guanyadors poden obtenir vals de descompte de 50 i 25 euros, a bescanviar en les botigues de l’Eix.

Estàtues com Juego de Tronos, La dama de las camelias, Neptú, són algunes de les que avui poden trobar-se per l’Eix.

tracking