SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Fèlix Larrosa fitxa l'advocada Begoña Iglesias i l'exatleta Jackson Quiñónez

La primera va militar a CDC i l’exatleta anirà darrere de Sellés, un altre dels fitxatges || Rodamilans, que serà el 3, i Queralt, únics edils del PSC que repeteixen a la llista

Begoña Iglesias.

Begoña Iglesias.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde i candidat a la reelecció pel PSC, Fèlix Larrosa, ja té gairebé definida la seua llista, en la qual segons ha pogut saber aquest diari la número dos serà l’advocada Begoña Iglesias. Aquesta lletrada de 46 anys d’edat i amb dos fills està llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida, té un màster en prevenció de riscos laborals i va començar a exercir el 2004. Va treballar als bufets Sàrraga i Moragues i ara ho fa al despatx propi Iglesias-Jové-Béjar, del qual va ser una dels fundadors el 2015. Un dels seus socis és César Béjar, cap de gabinet de Larrosa. Formarà part de la llista com a independent, ja que no milita al PSC. De fet, a nivell polític Iglesias procedeix de Convergència, ja que havia estat afiliada a aquest partit.

Aquesta no serà l’única novetat. Tal com va publicar aquest diari, una de les incorporacions serà la de l’exsecretari general de CCOO a Lleida Jaume Sellés, a la qual ara se suma la de l’exatleta Jackson Quiñónez. Aquest especialista en les proves de 110 i 60 metres tanques va participar als Jocs Olímpics de Pequín 2008, on va ser vuitè a la final de 110 metres, i a Londres 2012. Originari de l’Equador, va arribar a Lleida el 1999 becat pel COI. Retirat de de la competició, ara és entrenador personal del gimnàs Personal Best i amo i franquiciat de la cadena de restaurant Miss Sushi. Amb tota probabilitat, Sellés serà el número 4 o 5 i Quiñónez, el 6 o 7.

Rosa Maria Salmeron, que va deixar CiU per aliar-se amb el PSC, representarà Units per Avançar

El tres serà per a un dels dos únics edils socialistes que repetiran a la llista, Xavier Rodamilans, el qual Ros va fitxar com a independent fa 4 anys i ara s’ha afiliat al PSC. L’altre serà Joan Queralt, que podria ocupar el número 8.

El pacte del PSC amb Units per Avançar concedeix a aquesta formació hereva d’Unió un lloc entre els 6 o 7 primers i amb tota probabilitat el seu representant serà Rosa Maria Salmeron, que el 2015 va ser elegida per CiU i va deixar aquest grup per aliar-se amb el PSC ara fa un any.

Acte públic divendres amb la ministra Batet El PSC presentarà públicament la seua llista a les municipals divendres vinent amb un acte a la Seu Vella a les 19.30 hores que comptarà amb la presència de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, que serà la número u del partit per Barcelona a les generals, i del primer secretari, Miquel Iceta. Els socialistes consideren Lleida com una de les localitats clau a les municipals.

Begoña Iglesias.

Begoña Iglesias.ITMAR FABREGAT

tracking