SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detinguts per conrear més de 1.300 plantes de maria a Lleida ciutat

En una finca de la partida Basses d’Alpicat, a l’Horta || Tenien una complexa instal·lació que permetia cinc collites a l’any

Vista de les plantes de marihuana que es van intervenir en aquesta complexa instal·lació a l’Horta.

Vista de les plantes de marihuana que es van intervenir en aquesta complexa instal·lació a l’Horta.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres dos homes, de 35 i 36 anys, acusats de conrear més de 1.300 plantes de marihuana en una casa de la partida Basses d’Alpicat de Lleida, a l’Horta. Segons va informar la policia autonòmica, una patrulla que formava part del dispositiu preventiu de robatoris amb força a la zona de l’Horta va localitzar la casa, que acollia una important plantació de marihuana. Mentre feien la inspecció, van detenir dos homes quan sortien de la finca. Per la seua banda, els agents van entrar a la casa dijous i hi van trobar un total de 1.313 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i una complexa instal·lació que permetia aconseguir fins a cinc collites a l’any.

Concretament, disposaven d’una instal·lació elèctrica amb llums de sodi d’alta pressió de 600 W, un sofisticat sistema de reg, equips d’aire condicionat i un complex sistema de ventilació i d’extracció d’aire per evitar que la forta olor de les plantes els pogués delatar.

Sistemes per evitar ser descoberts per la forta olor i connectada de forma fraudulenta a la llum

A més, els Mossos d’Esquadra també van comprovar que tota la instal·lació elèctrica estava connectada de forma fraudulenta a la xarxa pública, per la qual cosa també estan acusat d’un delicte de defraudació elèctrica. Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Lleida, mentre la policia catalana manté la investigació oberta, de manera que no es descarten més arrestos.

tracking