SEGRE

Roben bateries de vehicles aparcats en un carrer de Lleida

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Detingut per agredir dos noies a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns van denunciar que aquest dimarts a la matinada diversos cotxes estacionats al carrer Cardenal Cisneros, al barri de la Mariola de Lleida, van aparèixer sense la bateria. La Guàrdia Urbana va rebre una denúncia però sospiten que s’haurien produït altres casos. Es tracta d’un tipus de robatori molt poc habitual, en contrast amb el nombre de cotxes que apareixen forçats amb els vidres trencats. Tanmateix, s’han registrat altres casos a la capital del Segrià. F

a aproximadament un mes, la Guàrdia Urbana va localitzar dos cotxes sense la bateria al Turó de la Seu Vella. S’ha de destacar que en les últimes setmanes s’han produït diversos incendis de vehicles a la Mariola, tots provocats.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va denunciar dilluns per un delicte lleu de furt un home de 48 anys acusat de robar aprofitant la distracció d’un ciutadà el mòbil a l’interior d’un bar del carrer Alcalde Porqueres. La víctima va explicar que un individu, client del bar, li havia robat el mòbil després de deixar-lo a sobre de la taula. Els agents van localitzar el presumpte lladre encara que no van localitzar el telèfon.

tracking