SEGRE

SUCCESSOS URBANA

Desenes de persones intenten evitar un arrest per drogues al Barri Antic de Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un conductor ebri fuig a peu després de causar un accident a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana es va veure obligada a fer un cordó policial a última hora de la tarda d’ahir al Barri Antic de Lleida perquè desenes de persones volien evitar la detenció d’un ciutadà per tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc cap a les 20.00 hores, quan una patrulla va detectar que suposadament s’estava passant droga al carrer Boters.

Els agents van donar l’alto als dos individus, que van fugir. Tanmateix, van aconseguir localitzar i retenir el presumpte venedor, un veí de Lleida de 49 anys i originari de Mali. Els agents el van identificar i van procedir a escorcollar-lo. Li van trobar marihuana i altres substàncies estupefaents.

Tanmateix, durant la intervenció i quan procedien a la detenció, van anar atansant-s’hi desenes de persones per evitar-ho. La patrulla es va veure obligada a demanar reforços davant del risc d’aldarull. Al lloc es van desplaçar un total de sis patrulles, que van fer un cordó policial al carrer Tallada per evitar que els ciutadans congregats poguessin entorpir la detenció. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

tracking