SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

Presó per a l'acusat del crim de l'avinguda de les Garrigues

L’aixecament del cadàver. A la dreta, Pierre Rubio.

L’aixecament del cadàver. A la dreta, Pierre Rubio.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jutge va decretar ahir l’ingrés preventiu a la presó de Pierre Rubio, el ciutadà francès que va ser arrestat el 21 de setembre passat a Bordeus com a presumpte autor de l’assassinat d’un home uns dies abans en un pis de l’avinguda de les Garrigues de Lleida.

El detingut va declarar per videoconferència des dels jutjats d’Irun, on va ser traslladat des de França, les autoritats judicials del qual van acordar la setmana passada l’entrega a Espanya després que el jutjat d’instrucció número 3 de Lleida sol·licités una ordre europea d’entrega. Està previst que Rubio sigui traslladat ben aviat al Centre Penitenciari Ponent.

Rubio està acusat d’assassinar al seu company de pis, un veí d’Arbeca de 42 anys que va conèixer a la presó lleidatana. L’home va fer una videotrucada al seu germà de 39 anys, un comerciant que viu en un districte de l’extraradi de París, li va confessar que acabava de matar un home i li va mostrar el cadàver. Amb nombrosos antecedents, el presumpte assassí va fugir a França.

tracking